.
.
.

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

Κίνα: Επέστρεψε στη Γη το διαστημικό σκάφος που συνέλεξε δείγματα από τη Σελήνη

Το κινεζικό διαστημικό σκάφος που μεταφέρει δείγματα από το έδαφος της Σελήνης επέστρεψε σήμερα στη Γη, ολοκληρώνοντας την πρώτη αποστολή αυτού του είδους μετά από 40 χρόνια, μετέδωσε το κινεζικό πρακτορείο Xinhua.

Το πρόγραμμα Drive Through Rapid Tests στην Περιφέρεια Θεσσαλίας μέχρι το τέλος του χρόνου

Συνεχίζονται από τις Κινητές Μονάδες ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού του ΕΟΔΥ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (rapid tests) μέσω της δράσης «Drive through testing».

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας (17/12 - 18/12 και 21/12 - 22/12) σε δρόμους της Καρδίτσας για εκτέλεση εργασιών φυσικού αερίου

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει από την Πέμπτη 17/12 έως και την Παρασκευή 18/12 και απο τη Δευτέρα 21/12 έως και την Τρίτη 22/12 και ώρες 07:00΄- 15:00΄ λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, επί των τμημάτων των ακόλουθων οδών στην Καρδίτσα:

Τετάρτη (16/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 115 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Δημοπρατείται ο καθαρισμός ποταμών και συλλεκτήρων στην Π.Ε. Καρδίτσας

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Καθαρισμοί ποταμών και συλλεκτήρων Π.Ε. Καρδίτσας», συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. 

Καβάλα: Εντοπίστηκε αυτοκίνητο 42χρονου αγνοούμενου & σε κοντινή απόσταση το πτώμα ενός άνδρα

Σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή μεταξύ Αμφίπολης και Νιγρίτας εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του αγνοούμενου Γιώργου Γρηγοριάδη από το Οφρύνιο του Δήμου Παγγαίου, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ