.
.
.
.

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Σε Ματαράγκα και οικισμό Ρομά συνεχίζονται το Σάββατο (19/12) τα δωρεάν rapid tests στο Δήμο Σοφάδων

Συνεχίζονται τα δωρεάν rapid test στο Δήμο Σοφάδων με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ με στόχο την προστασία της υγείας των πολιτών και την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

ΟΑΕΔ: Τελική παράταση της προθεσμίας υποβολής ΙΒΑΝ για τα 400 ευρώ έως τις 22 Δεκεμβρίου

Τελική παράταση μέχρι την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59 αποφάσισε η Διοίκηση του ΟΑΕΔ, προκειμένου 45.000 δικαιούχοι να επιβεβαιώσουν ή να καταχωρίσουν στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) για την καταβολή της νέας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση στήριξη των ανέργων.

Οριστικοποιήθηκε (μετ’ αντιπαραθέσεων) η συμβολή του ΕΒΕ στον στολισμό της πόλης

Η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Καρδίτσας στον εορταστικό στολισμό της πόλης, που είχε τεθεί επί τάπητος στην προηγούμενη συνεδρίαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, οριστικοποιήθηκε και στη νέα συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη) σήμερα Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Πρόταση για δημιουργία μουσείου ποδηλάτου στις Καπναποθήκες

Προσέγγιση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για εκχώρηση ενός μέρους των Καπναποθηκών, προκειμένου να δημιουργηθεί μουσείο ποδηλάτου, αποφάσισε να κάνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας.

Έρχεται προκαταβολή αποζημίωσης από τον "Ιανό" για 220 επιχειρήσεις της Καρδίτσας

Προκαταβολή αποζημίωσης θα δουν στους λογαριασμούς τους 220 επιχειρήσεις της Καρδίτσας την Παρασκευή 18 και την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου, με βάση την ενημέρωση που υπήρξε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, το απόγευμα της Πέμπτης.

Πέμπτη (17/12): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 117 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ