.
.
.
.

Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2020

Κυριακή (20/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 124 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ COVID-19 του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. ο Καρδιτσιώτης Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ

Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ο Καρδιτσιώτης Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο οποίος είχε εισαχθεί στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, πριν από 12 ημέρες, καθώς διαγνώστηκε με COVID-19.

Αποσωληνώθηκε και εξήλθε της Μ.Ε.Θ. COVID-19 του νοσοκομείου Λαμίας ο Καρδιτσιώτης ιατρός

Ευχάριστα νέα έρχονται από τη Μ.Ε.Θ. COVID-19 του νοσοκομείου Λαμίας σύμφωνα με το LamiaReport καθώς ένας εκ των Καρδιτσιωτών που νοσηλευόταν εκεί αποσωληνώθηκε.

Ν. Χαρδαλιάς: Νέα μέτρα για αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο

Σχετικά με όλες τις αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοινώνεται ότι από αύριο, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 06.00, τίθεται σε ισχύ το μέτρο της κατ’ οίκον απομόνωσης επτά (7) ημερών, αντί τριών (3) ημερών που ισχύει για τις αφίξεις από κάθε άλλη χώρα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (20/12): 70 νέοι θάνατοι και 588 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 29 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ