.
.
.
.
.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2020

Επερώτηση της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας" σχετικά με την αποκατάσταση αναχωμάτων ποταμών στο Δήμο Παλαμά

Επερώτηση προς την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας για την αποκατάσταση καταστροφών των αναχωμάτων και τον καθαρισμό των ποταμών Καλέντζη, Ιταλικού και Ενιππέα κατέθεσε ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας" Αναστ. Τσιαπλές.

Θ. Σκάρλος: Θα ελεγχθούν ξανά φάκελοι για τις αποζημιώσεις στην οικοσκευή από τον "Ιανό" μετά και την έκδοση νέου Φ.Ε.Κ.

Ανοιχτό άφησε το θέμα του να ξαναελεγχθούν κάποιες αποφάσεις αποζημιώσεων από το Δήμο για τις οικοσκευές ώστε να μην αδικηθούν δημότες από τις ζημιές που υπέστησαν από την κακοκαιρία "Ιανός" άφησε ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Δευτέρας (21/12).

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 33 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Δευτέρα (21/12): Άλλοι 5 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

"Άναψε" πράσινο το Υπουργείο Οικονομικών για την αποδοχή δωρεάς έκτασης από το Δήμο Καρδίτσας για το Αστυνομικό Μέγαρο

Το καθοριστικό βήμα για την ανέγερση του Αστυνομικού Μεγάρου στην Καρδίτσα έγινε καθώς το Υπουργείο Οικονομικών "άναψε" σύμφωνα με το KarditsaLive.Net επίσημα το πράσινο φως για την αποδοχή της δωρεάς ακινήτου από το Δήμο Καρδίτσας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Δευτέρα (21/12): 1 νέα απόφαση για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 125 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Επιδημιολογική έκθεση COVID-19: 337 κρούσματα κορονοϊού στην Π.Ε. Καρδίτσας από 6-19/12

Περαιτέρω βελτιωμένη είναι η κατάσταση στη Θεσσαλία από πλευράς καταγραφής κρουσμάτων τις τελευταίες δύο εβδομάδες όπως καταγράφεται στην έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης που συντάσσεται σε συνεργασία του Εργαστηρίου Υγιεινής και Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Συντονιστικού Κέντρου COVID-19 της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ενημέρωση του Π.Σ. Θεσσαλίας από τον Κ. Αγοραστό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού

Το Περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας ενημέρωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός για τις πρωτοβουλίες και τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε η διοίκηση της Περιφέρειας σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, προκειμένου αφενός να περιοριστεί η εξάπλωσή της, αφετέρου να ενισχυθεί το εθνικό σύστημα υγείας, να προστατευτούν οι πολίτες και να ενισχυθεί η τοπική οικονομία.

Αίσιο τέλος στις αναζητήσεις για τον αγνοούμενο στη βόρεια Εύβοια

Τη λήξη των αναζητήσεων για την ανεύρεση του 36χρονου συντοπίτη τους που αγνοούνταν από το Σάββατο το απόγευμα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Λίμνης Γιάννης Τριανταφύλλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ