.
.
.
.
.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020

Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας

Συναδέλφισσες/οι

Την Τετάρτη 23-12-2020, ξημέρωσε μία πολύ άσχημη μέρα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, διότι έφυγε πρόωρα από κοντά μας ένας εκλεκτός συνάδελφος, ο Γιάννης Τσιτώνας, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο Καρδίτσας, αφού είχε προσβληθεί από covid-19.

Ακυρώθηκε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σοφάδων μετά από προσφυγή

Σε ακύρωση της απόφασης 166 του 2020 της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σοφάδων προχώρησε σήμερα (23/12) η Αποκεντρωμένη Διοίκηση μετά από προσφυγή που είχαν καταθέσει στις 17 Νοεμβρίου 2020 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπ. Παπαδόπουλος και Βασ. Φαλούτσος.

Τετάρτη (23/12): 2 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 130 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Διασύνδεση Κρήτης - Πελοποννήσου: Ηλεκτρίστηκε το μεγαλύτερο υποβρύχιο καλώδιο εναλλασσόμενου ρεύματος παγκοσμίως

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε από τον ΑΔΜΗΕ σήμερα, 23 Δεκεμβρίου 2020, η ηλέκτριση του πρώτου υποβρύχιου καλωδίου που διασυνδέει την Κρήτη με το ηπειρωτικό σύστημα, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη υποθαλάσσια διασύνδεση εναλλασσόμενου ρεύματος παγκοσμίως.

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 11 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Τετάρτη (23/12): Άλλοι 4 δικαιούχοι πληρώθηκαν το "600άρι" από το Δήμο Καρδίτσας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 25 Σεπτεμβρίου 2020 η διαδικασία έκδοσης καθημερινών (σχεδόν) αποφάσεων από το Δήμο Καρδίτσας για τους πλημμυροπαθείς της 18-19ης Σεπτεμβρίου ώστε να λάβουν το επίδομα των πρώτων βιοτικών αναγκών (ποσού 600 ευρώ)

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ