.
.
.
.

Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2020

Καρδίτσα: Υλικές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα επί της οδού Γαριβάλδη προκάλεσε πυρκαγιά

Για κατάσβεση πυρκαγιάς σε σταθμευμένο Ε.Ι.Χ. όχημα επί της οδού Γαριβάλδη, στην Καρδίτσα κλήθηκε να επέμβει η Π.Υ. Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου (26/12).

Καρδίτσα: Δεν βλέπουν «φως στο ορίζοντα» οι καταστηματάρχες εστίασης - Κλειστό το 70% των επιχειρήσεων

Απογοήτευση για το παρόν και πολύ ανησυχία για το μέλλον είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν τους επαγγελματίες της Καρδίτσας που δραστηριοποιούνται στον τομέα της εστίασης και αναψυχής.

Ε.Ο.Δ.Υ. (26/12): 46 νέοι θάνατοι και 262 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 13 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ευρυτανία: Νεκρός 52χρονος κυνηγός που δέχθηκε τα σκάγια από το όπλο του αδερφού του

Σοβαρό ατύχημα με τον τραυματισμό 52χρονου κυνηγού, σημειώθηκε γύρω στις 11:00’ το πρωί του Σαββάτου (26/12) στην περιοχή της Φουρνάς Ευρυτανίας, στην πρώτη ουσιαστικά ημέρα που επετράπη και πάλι το κυνήγι στη χώρα.

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ. (26/12)

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας - Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης  Καιρού της ΕΜΥ,   με ισχύ από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (26-12-2020)

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ.: Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το βράδυ του Σαββάτου (26/12)

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε νωρίς μεσημέρι του Σαββάτου (26/12) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα ξεκινήσουν από το βράδυ του Σαββάτου από τα δυτικά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ