.
.
.
.

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020

Πέμπτη (3/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 78 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

21 νέα δημόσια έργα προϋπ. 2,3 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Τρικάλων με χρηματοδότηση από το Leader της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την ένταξη 21 νέων επενδυτικών σχεδίων δημόσιου  χαρακτήρα στο Πρόγραμμα Leader νομού Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνολικού  προϋπολογισμού 2,3 εκατομμυρίων ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.

Μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων μετά το δεύτερο lockdown ζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας από τους Υπουργούς Τουρισμού και Οικονομικών

Μέτρα στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης μετά το δεύτερο lockdown ζητά η Περιφέρεια Θεσσαλίας με επιστολές της προς τους Υπουργούς Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη και  Οικονομικών Χρήστο Σταικούρα.

Ενίσχυση κλιμακίων ελέγχου για την τήρηση των μέτρων αποφυγής της διασποράς του κορoνοϊού σε Μακεδονία, Θράκη και Θεσσαλία

Να ενισχύσουν με προσωπικό τα κλιμάκια ελέγχου για τη διασφάλιση της τήρησης των μέτρων, που λαμβάνει η κυβέρνηση προς αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, ζητάει από τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Ηπείρου ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αυξημένα αστυνομικά μέτρα στην Καρδίτσα στο πλαίσιο εορτασμού του πολιούχου Αγίου Σεραφείμ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ενημερώνει τους πολίτες ότι σήμερα (03-12-2020) και αύριο (04-12-2020), κατά τις θρησκευτικές εκδηλώσεις του Πολιούχου της Καρδίτσας, Αγίου Σεραφείμ, θα λαμβάνονται αυξημένα αστυνομικά μέτρα και θα πραγματοποιούνται συνεχείς έλεγχοι για την εφαρμογή των αποφάσεων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου: 43 νέα κρούσματα COVID-19 στην Π.Ε. Καρδίτσας και άλλα 194 στην υπόλοιπη Θεσσαλία

Ανακοινώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (3/12) από το Ε.Ο.Δ.Υ. η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων του τελευταίου 24ωρου για τα 1.882 κρούσματα που ανακοινώθηκαν νωρίτερα.

Πρόστιμα για τους ιδιοκτήτες ζώων που προκαλούν αγροτικές φθορές

Με διάταξη που έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προβλέπεται ότι θα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο είτε από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας είτε από τις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των κατά τόπους περιφερειών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ