.
.

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στην τ.κ. Στροφής του Δήμου Αρριαννών της Π.Ε. Ροδόπης

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στη Τοπική Κοινότητα Στροφής του Δήμου Αρριαννών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,

Τη Δευτέρα (4/1) ξεκινούν να εμβολιάζονται κανονικά 380 υγειονομικοί στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

Ξεκινά κανονικά, όπως είχε προγραμματιστεί τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2020 (και σύμφωνα με το σχεδιασμό όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 29/12), στις 9 το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, η διαδικασία εμβολιασμού συνολικά 380 υγειονομικών στελεχών κατά του νέου κορωνοϊού (COVID-19).  

Ε.Ο.Δ.Υ. (31/12): 50 νέοι θάνατοι και 932 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 5 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 31 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αναβολή της χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου λόγω της ανεπάρκειας, προτείνουν ειδικοί στην Γερμανία

Αναβολή της χορήγησης της δεύτερης δόσης του εμβολίου, ώστε να εμβολιαστούν περισσότεροι, προτείνουν ειδικοί στην Γερμανία.

Καρδίτσα: Όλοι έξω με sms, βεβαίωση και μάσκα παραμονή Πρωτοχρονιάς (+Φώτο +Βίντεο)

Καιρού θέλοντος, τις τελευταίες ημέρες οι Καρδιτσιώτες έχουν γεμίσει τους κεντρικούς δρόμους για να πραγματοποιήσουν τις τελευταίες αγορές του 2020 που σε λίγες ώρες μας αποχαιρετάει.

Με υποχρεωτικά «ενεργειακό πιστοποιητικό» όλες οι αγγελίες πώλησης/μίσθωσης ακινήτων από 1.1.2021

Στο πλαίσιο των πολιτικών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την προώθηση δράσεων ενεργειακής εξοικονόμησης και την καλλιέργεια «ενεργειακής συνείδησης» στους πολίτες, από 1ης Ιανουαρίου 2021 αλλάζει το σύστημα των αγγελιών για πώληση ή μίσθωση ακινήτων, όπως αυτές καταχωρούνται στον τύπο και στα ηλεκτρονικά μέσα ή αναρτώνται στα μεσιτικά γραφεία.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ