.
.
.
.
.

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Γυναικεία πέδιλα και γόβες για καλεσμένες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα

Γάμοι, βαπτίσεις και κάθε είδους event μονοπωλούν τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού και του φθινοπώρου  σου και σου δημιουργούν πολλές φορές πονοκέφαλο για το τι θα βάλεις. Ψάχνεις το κατάλληλο ρούχο για κάθε περίσταση, αλλά και το ιδανικό παπούτσι που θα το συνοδεύσει.

Συσκευές κουζίνας που θα πάνε το μαγείρεμα σε άλλη διάσταση

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που απολαμβάνουν τη μαγειρική και τους αρέσει να πειραματίζονται στην κουζίνα, ή σε αυτούς που σιχαίνονται τη διαδικασία; Έχεις συγκεντρωμένες συσκευές και σκεύη που δεν ξέρεις σε τι σου χρησιμεύουν;

Μονόπετρα, βέρες & βαπτιστικοί σταυροί – Επιλογές που ξεχωρίζουν

Κάθε μεγάλη και ξεχωριστή στιγμή συνοδεύεται και από το ανάλογο κόσμημά της. Μονόπετρα ακολουθούν μια πρόταση γάμου, βέρες κοσμούν τα χέρια του ζευγαριού από τη μέρα που αυτό παντρεύεται, ενώ ένας βαπτιστικός σταυρός θα είναι πάνω στο μικρό σου αγοράκι ή κοριτσάκι από την βάπτιση και για μια ζωή.

Τα λευκά φορέματα που θα λατρέψεις

Το λευκό κάθε καλοκαίρι έχει την τιμητική του. Το αγαπάμε και το επιλέγουμε πάντα, όταν θέλουμε κάτι να αναδείξει μοναδικά το χρυσαφένιο μας μαύρισμα. Ένα λευκό ρούχο φωτίζει τα χαρακτηριστικά μας και μας προσδίδει μια έξτρα εκτυφλωτική λάμψη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ