.
.
.
.
.

Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020

Πήρε Φ.Ε.Κ. η απόφαση για τον καθορισμό ανώτατων ορίων τιμών πώλησης στα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού

Δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στο Φ.Ε.Κ.η απόφαση για τον καθορισμό ανώτατων ορίων τιμών πώλησης αγαθών και παροχής υπηρεσιών, λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα εκμετάλλευσης και λοιπών μη θεμιτών εμπορικών πρακτικών.

Καρδίτσα: Ολοκληρώθηκε και εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους ο στολισμός της κεντρικής πλατείας! (+Φώτο +Βίντεο)

Μια ξεχωριστή γιορτινή ατμόσφαιρα έχει δημιουργήσει ο Δήμος Καρδίτσας στην πόλη, ειδικά στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας και στους γύρω δρόμους!

Δευτέρα (7/12): 3 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 87 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Εκ νέου κήρυξη περιοχών του Δήμου Νότιου Πηλίου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού κηρύχθηκαν εκ νέου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κοινότητες του του Δήμου Νότιου Πηλίου και μετά από σχετική εξουσιοδότηση που του παρείχε ο Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας

Άρχισαν οι αυτοψίες σε γεωργικές γαίες και πάγιο κεφάλαιο των αγροτών του ν. Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «Ιανό»!

Έπιασαν δουλειά οι Επιτροπές που συστάθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας για να διενεργήσουν αυτοψίες στις αγροτικές καλλιέργειες (γεωργικές γαίες) και εγκαταστάσεις που επλήγησαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» προκειμένου να καταγραφούν ο εξοπλισμός, μέσα, εφόδια, αποθηκευμένα προϊόντα και έγγειο κεφάλαιο που καταστράφηκαν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ