.
.
.

Τετάρτη, 09 Δεκεμβρίου 2020

Ανοίγει την Παρασκευή (11/12) το «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» για τις Περιφέρειες Ηπείρου και Ιονίων Νήσων

Ένα βήμα πριν την ενεργοποίησή του βρίσκεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», καθώς την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου -όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί- και ώρα 10:00 το πρωί, θα ανοίξει η πλατφόρμα του πληροφοριακού συστήματος για υποβολή αιτήσεων για τις Περιφέρειες Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Απώλειες 56 ανθρώπων από COVID-19, θρηνεί μέχρι τώρα η Π.Ε. Καρδίτσας

Την απώλεια 56 ανθρώπων, με τους θανάτους να αποδίδονται στον COVID-19, θρηνεί από αρχή της πανδημίας η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, με τις περισσότερους εξ αυτών να καταγράφονται το τελευταίο 20ημερο.

Έκτακτη σύσκεψη στο Δήμο Σοφάδων με αφορμή το νέο κύμα κακοκαιρίας

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος με αφορμή το νέο κύμα κακοκαιρίας και την έντονη βροχόπτωση, που πλήττει εκ νέου το Δήμο Σοφάδων και όλη την ΠΕ Καρδίτσας.

Τετάρτη (9/12): 5 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 95 αποφάσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Υπουργείο Παιδείας-Τηλεκπαίδευση: Πως θα βαθμολογηθούν οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας

Υπεγράφη η εγκύκλιος για την αξιολόγηση των μαθητών και μαθητριών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Α’ Τετράμηνο απο την υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Εργασία ξεκινούν άλλοι 2 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Παλαμά

Άλλοι 2 άνεργοι ξεκινούν εργασία στο Δήμο Παλαμά μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ