.
.
.
.

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Η έλλειψη μηχανικών "αγκάθι" για τους ορεινούς Δήμους Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας για τη σύνταξη μελετών

Υποστελεχωμένοι είναι οι ορεινοί Δήμοι του νομού Καρδίτσας σε ότι αφορά τους μηχανικούς, ειδικότητα υπεραπαραίτητη για τη σύνταξη μελετών και κατ’ επέκταση την υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση έργων.

Ψήφισμα της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων για το θάνατο του Κων/νου Απ. Σαμαρά

Με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Απ' Σαμαρά καθηγητή της Φυσ Αγωγής και Πανεπιστήμιακου δασκάλου η Αμφικτιονία των Θεσσαλών Καραγκούνηδων είναι πνευματικά πιο φτωχή.

Φιλικά με Λάρισα και Αίολο Τρικάλων ο ΑΣΚ στο νέο κλειστό

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, λόγω της διεξαγωγής των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, δίνει την ευκαιρία για ανασύνταξη δυνάμεων στον Α.Σ.Καρδίτσας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διασωληνωμένος στη Μ.Ε.Θ. του «Αττικόν» ο Κ. Βουτσάς - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία του ηθοποιού Κώστα Βουτσά που νοσηλεύεται από την περασμένη Παρασκευή (7/2) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εξέδωσε το νοσοκομείο "Αττικόν".

Κρίσεις Π.Υ.: Κρίσεις Επιπυραγών Γενικών Καθηκόντων και άλλες κρίσεις αξιωματικών

Συνεδρίασαν χθες, Δευτέρα, 10  Φεβρουαρίου 2020, τόσο το Πρωτοβάθμιο Ανώτατο Συμβούλιο, όσο και το Ανώτερο Συμβούλιο, καθώς και το Συμβούλιο Μεταθέσεων Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος και έκριναν συνολικά τα παρακάτω:

Έγινε η επιλογή των δύο Ειδικών Συνεργατών του Δήμου Καρδίτσας

Στην επιλογή των δύο Ειδικών Συνεργατών με τους οποίους και υπογράφηκαν σήμερα (Τρίτη 11/2) οι σχετικές συμβάσεις εργασίας προχώρησε ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος μετά την σχετική προκήρυξη των δύο θέσεων που είχε γνωστοποιηθεί τον περασμένο Νοέμβριο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ