.
.
.
.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Δύο νέοι νεκροί και μια κοπέλα τραυματισμένη σε τροχαίο στην Πατρών - Πύργου

Δύο 25χρονοι (με αρχικά Γ.Ν. και Β.Ι.), ο ένας από τη Βάρδα Ηλείας και ο άλλος από την π. Μανωλάδα είναι τα θύματα του μοιραίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στις 10 το βράδυ της Κυριακής, στην Πατρών - Πύργου.

Κοροναϊός: Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές προς την Ιταλία

Αναστέλλονται όλες οι εκπαιδευτικές εκδρομές που προγραμματίζονταν και προγραμματίζονται προς την Ιταλία, μέχρι νεωτέρας, κατόπιν εντολής της υπουργού Νίκης Κεραμέως.

Το σήκωσε και πάλι στη Μασσαλία ο Τσιτσιπάς!

Δεύτερος διαδοχικός τίτλος στη Μασσαλία για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη του στο 250αρι τουρνουά της γαλλικής πόλης και κατέκτησε τον 5ο τίτλο της καριέρας του.

Α' Εθνική Γυναικών: Ισοπαλία για τις Ελπίδες στον Εύοσμο - "Φωνάζουν" για διαιτησία και fair play

Καλή εμφάνιση ξανά για τις Ελπίδες αλλά δεν συνδυάστηκε με τη νίκη στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (23/2) με τον Αγροτικό Αστέρα Ευόσμου.

Γ Εθνική - 3ος όμιλος: Στον Ατρόμητο το ντέρμπι

Το τοπικό ντέρμπι του νομού μας μεταξύ Α.Ο. Σελλάνων και Ατρομήτου Παλαμά φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής (23/2) το γήπεδο του Προαστίου για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας από 24-28/2 σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Δευτέρα 24 έως Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρες 07.30 έως 15.30 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ