.
.
.
.

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020

Έξαρση κλοπών και ληστειών στο Δήμο Παλαμά κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Χρ. Βαϊόπουλος (+Φώτο +Βίντεο)

Μεγάλη έξαρση κλοπών και ληστειών σε χωριά του Δήμου Παλαμά το τελευταίο διάστημα κατήγγειλε στο Δημοτικό συμβούλιο, το απόγευμα της Τρίτης (4/2), ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστος Βαϊόπουλος.

Απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο για κέντρο μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών όχι όμως και από τον Δήμο Παλαμά! (+Φώτο +Βίντεο)

Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο «καυτό» θέμα της λειτουργίας Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στη ΒΙ.ΠΕ. Γοργοβιτών, έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά κατά τη σημερινή (Τρίτη 4/2) συνεδρίαση ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σακελλαρίου

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Ποιοι προάγονται από Αστυνομικοί Υποδιευθυντές

Μετά την κρίση των Αστυνομικών Διευθυντών συνεχίστηκαν οι κρίσεις των Αστυνομικών Υποδιευθυντών της Ελληνικής Αστυνομίας, από το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων του Σώματος, υπό την Προεδρία του Αντιστρατήγου ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη και τη συμμετοχή τεσσάρων (4) Υποστρατήγων:

Προήχθη σε Ταξίαρχο ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας Θωμάς Καρανάσιος

Προακτέος στο βαθμό του Ταξιάρχου κρίθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Καρδίτσας Θωμάς Καρανάσιος όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 4/2) από το Ανώτατο Συμβούλιο του Σώματος.

Σε σύγχυση η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Σε σύγχυση (το λιγότερο που μπορεί να ειπωθεί) για άλλη μια φορά δείχνει να βρίσκεται η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπως δείχνει και η τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης (4/2) σχετικά με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Τοποθετήθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας

Με Aπόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, έγιναν σήμερα Τρίτη (4/2) οι τοποθετήσεις των Υποστρατήγων της Ελληνικής Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Θερμομέτρηση επιβατών και πληρωματων αεροσκαφών επιλεγμένων πτήσεων εφαρμόζεται στο Ελ. Βενιζέλος

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κατόπιν σχετικής εντολής του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια εφαρμόζει σύστημα ενεργητικής επιτήρησης για την ανίχνευση υπόπτων κρουσμάτων του νέου κορονοϊού 2019-nCoV σε όλες τις απευθείας πτήσεις από την Κίνα.

Ενημέρωση των εκπαιδευομένων του παραρτήματος Σοφάδων του ΣΔΕ Καρδίτσας με θέμα «Εποχική γρίπη – Κοροναϊός»

Την Παρασκευή 31-1-2020, στο παράρτημα Σοφάδων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση με θέμα τις «Εποχική γρίπη – Κοροναϊός (2019-nCoV)».

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ