.
.
.
.
.

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020

Απόφαση ΚΥΣΕΑ: Πέντε μέτρα για την αντιμετώπιση των "κυμάτων" προσφύγων και μεταναστών

Στο μέγιστο επίπεδο αυξάνει η κυβέρνηση τα μέτρα φύλαξης των ανατολικών, χερσαίων και θαλάσσιων, συνόρων της χώρας από τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις για την αποτροπή παράνομων εισόδων μεταναστών στη χώρα, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ), στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δημ. Παπακώστας: "Δ.Σ. Αργιθέας: Σιγή... ασυρμάτου για τεκταινόμενα στις συνεδριάσεις....."

Από την πρώτη στιγμή το Αυτοδιοικητικό μας Δίκτυο "Πατριωτικές Δυνάμεις Αχελώου ΑΡΓΙΘΕΑΣ"- ΠΑΤΡΙ.Δ.Α, δηλώσαμε ότι θα Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τη δράση της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και των παρατάξεων της Μείζονος και Ελάσσονος αντιπολίτευσης, θα Προτείνουμε και θα Παρεμβαίνουμε στα τοπικά πράγματα και εξελίξεις.

Δύο συλλήψεις εμπόρων ηρωίνης στο σταθμό των διοδίων στους Σοφάδες

Συνελήφθησαν, χθες Σάββατο (29/2) τις πρώτες πρωινές ώρες στο Σταθμό Διοδίων Σοφάδων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, δύο άτομα, ηλικίας 38 και 60 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Πρόταση πέντε σημείων από την Διοικούσα Επιτροπή του Ε.Β.Ε. για την αξιοποίηση των καπναποθηκών

Η αξιοποίηση του χώρου των καπναποθηκών θα αποτελέσει το αντικείμενο της Eιδικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, την Τρίτη 10 Μαρτίου.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας 3-6/3 σε τμήματα δρόμων της Καρδίτσας λόγω εργασιών φυσικού αερίου

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας απαγορεύεται η διέλευση κάθε είδους οχήµατος από Τρίτη 3 έως Παρασκευή 6 Μαρτίου και ώρες 07.30 έως 15.30 λόγω εκτέλεσης εργασιών φυσικού αερίου, σε τμήματα οδών της Καρδίτσας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ