.
.
.
.
.

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020

Ανακοινώθηκαν οι τακτικές κρίσεις Αρχιπλοιάρχων Πολεμικού Ναυτικού

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων του Πολεμικού Ναυτικού (ΑΝΣΚ), με την απόφαση υπ΄ αριθμ. 1/Σ.1 από 10-03-2020 έκρινε τους παρακάτω Αρχιπλοιάρχους ως:

Γ.Γ. Αθλητισμού: Ανώτατο όριο 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων για τη διεξαγωγή των αγώνων

Ύστερα από την έκδοση των ακόλουθων νομοθετημάτων:

Α) Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού» (ΦΕΚ Α’ 42 / 25-02-2020),

Ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας: Τι θα λειτουργεί και τι όχι τις επόμενες 14 ημέρες

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση, αποφασίστηκε η απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών, δημοσίων και ιδιωτικών, όλης της χώρας για τις επόμενες 14 ημέρες.

ΕΒΕ Καρδίτσας: Με ομόφωνη απόφαση το ξεκίνημα της διαδικασίας αξιοποίησης των καπναποθηκών (+Φώτο +Βίντεο)

Τα πρώτο βήμα για την αξιοποίηση των καπναποθηκών, έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, όπου και πάρθηκαν αποφάσεις για τον προγραμματισμό των ενεργειών.

Ανοιχτή επιστολή του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. στους Δημάρχους του ν. Καρδίτσας

Κοι Δήμαρχοι

Με αφορμή την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2, ο οποίος προκαλεί τη λοίμωξη που ονομάζεται COVID-19 οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση παρακολουθούμε με ανησυχία τις εξελίξεις και θα θεωρούμε ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη έμφαση στην πρόληψη και την προστασία των εργαζομένων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ