.
.
.
.
.

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020

Αναστολή δρομολογίων ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., στο πλαίσιο περιορισμού άσκοπων μετακινήσεων και αποφυγής συνωστισμού, από αύριο, Δευτέρα (16/03), αναστέλλει προσωρινά – και μέχρι νεοτέρας- την κυκλοφορία επιλεγμένων δρομολογίων, ως ακολούθως:

103 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 331 συνολικά

Σε 103 έχουν ανέλθει τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του καθηγητή Παθολογίας – Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρη Τσιόδρα από το Υπουργείο Υγείας όπως ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (15/3).

Αναβαθμίζεται σε Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας ο έως σήμερα Γ.Γ. Νίκος Χαρδαλιάς

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο μέχρι σήμερα Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναβαθμίζεται σε Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες και ο οποίος θα αναφέρεται απευθείας στον Πρωθυπουργό.

Αναστολή λειτουργίας τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας

Σας ενημερώνουμε, ότι από αύριο Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Έγκριση του πρώτου πρακτικού του διαγωνισμού για την αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού στο Δ. Παλαμά

Η αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού στο Δήμο Παλαμά μέσω της τριτοβάθμιας επεξεργασίας  λυμάτων αρχίζει σταδιακά  να μπαίνει σε φάση υλοποίησης καθώς γίνονται ένα-ένα τα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ