.
.
.
.
.

Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020

Συλλυπητήριο μήνυμα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου "Καραγκούνα" για το θάνατο του Γ. Κατσάρη

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ» εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον πρόωρο θάνατο του αγαπημένου Γιώργου Κατσάρη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στην αγαπημένη μας Γιάννα και στα υπέροχα παιδιά του.

Υποτονική η κίνηση στους φούρνους της Καρδίτσας - Λαμβάνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας

Υποτονική είναι η κίνηση στους φούρνους της Καρδίτσας, οι οποίοι με την σειρά τους προσαρμόζουν την παραγωγή στη μειωμένη ζήτηση και κυρίως στην παρασκευή ψωμιού και λιγότερο σε άλλα αρτοσκευάσματα.

Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Αναβάλλονται οι καθημερινές ακολουθίες, οι γάμοι και οι βαπτίσεις

Συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 16 Μαρτίου 2020 η Διαρκής Ιερά Σύνοδος (Δ.Ι.Σ.) της Εκκλησίας της Ελλάδος της 163ης Συνοδικής Περιόδου, υπό την προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου προκειμένου να επανεκτιμήσει τις αποφάσεις Της εξαιτίας της εκθετικής αυξήσεως των κρουσμάτων του κορωνοΐού.

Τροποποιήσεις δρομολογίων από Τρίτη (17/3) λόγω κορονοϊού ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας μείωσης των άσκοπων μετακινήσεων, προβαίνει στις ακόλουθες – προσωρινές και μέχρι νεοτέρας – τροποποιήσεις των δρομολογίων της, από αύριο, Τρίτη 17.03.2020.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Ανακοίνωση για το θάνατο του Γ. Κατσάρη"

Η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ εκφράζει την θλίψη της για την απώλεια του Καρδιτσιώτη λαϊκού-παραδοσιακού τραγουδιστή Γιώργου Κατσάρη, που είχε γίνει ευρέως γνωστός ερμηνεύοντας συγκλονιστικά  το τραγούδι «Μπαλαμός» σε στίχους- μουσική του Διονύση Τσακνή.

Αναβολή προγραμματισμένων εκδηλώσεων στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα εναρμονιζόμενος πλήρως με τις αποφάσεις και τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού SARS, μετά την ακύρωση των πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων, αναβάλλει τις παρακάτω εκδηλώσεις οι οποίες είχαν ανακοινωθεί, ως εξής:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ