.
.
.
.
.

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020

Σ. Βασιλάκος: "Το ζητούμενο στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του κοροναϊού είναι η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος"

Σε δύο συνέχειες, σήμερα και αύριο, θα προσπαθήσουμε σύντομα και περιεκτικά να κάνουμε μια κατατοπιστική αναφορά στο τι είναι το Ανοσοποιητικό Σύστημα (Α.Σ.) και πόσο συντελεί στη θωράκιση της υγείας μας.

Αγοραστός: Σε καραντίνα Καρδιτσιώτες και Βολιώτες που πήγαν στην Τουρκία για ...γιόγκα εν μέσω μέτρων κορονοϊού!!!

Γκρουπ 50 Ελλήνων ταξιδιωτών μεταξύ των οποίων 4 Καρδιτσιώτες και 8 Βολιώτες, αψήφησαν τις αυστηρές συστάσεις και ταξίδεψαν για γιόγκα στην Τουρκία.

Καρδίτσα: Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. κατά των συναθροίσεων (+Βίντεο)

Ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ακολουθούμενο από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (18/3) στο Αθλητικό Πάρκο και Παλέρμο σε μία προσπάθεια παρότρυνσης των συμπολιτών να μην συναθροίζονται, ως μέτρο αποφυγής μετάδοσης του ιού.

Σωτ. Τσιόδρας: Άλλα 31 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - Ξεπεράστηκαν τα 6.000 δείγματα

Την καθιερωμένη πλέον ενημέρωση για την εξέλιξη των κρουσμάτων του κορονοϊού στην Ελλάδα είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης (18/3) από τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας κ. Σωτήρη Τσιόδρα.

Έβαψαν με ροζ χρώμα τον έφιππο ανδριάντα του Ν. Πλαστήρα - Σε καθαρισμό του άμεσα θα προβεί ο Δ. Καρδίτσας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα Τετάρτη (18/3) τους λίγους Καρδιτσιώτες που πέρασαν από την πλατεία Πλαστήρα, καθώς είδαν την μία πλευρά του έφιππου ανδριάντα του «Μαύρου καβαλάρη» να είναι γραμμένη και βαμμένη με ροζ σπρέι.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Δημιουργία νέας υπηρεσίας προς ηλικιωμένους: «Μείνετε σπίτι - Μείνετε ασφαλείς - Τηλεφωνήστε»

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, στα πλαίσια λήψης μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του Κορωνοϊού - COVID 19, βρίσκεται κοντά στις ευπαθείς ομάδες των Δημοτών σ’ αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, ενισχύοντας τις υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης, δημιουργεί νέα υπηρεσία για ηλικιωμένους και όσους χρήζουν βοήθεια και αδυνατούν ή δεν τους επιτρέπεται να μετακινηθούν και να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ