.
.
.
.
.

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020

Λία Ρογγανάκη: "Αρχή πάντων ύδωρ - Παγκόσμια Ημέρα Νερού"

«Αρχή πάντων ύδωρ» υποστήριζε ο Θαλής ο Μιλήσιος, θεωρώντας το νερό την αρχή όλων.Η αλήθεια είναι πως ο άνθρωπος αντιλήφτηκε τη σπουδαιότητα του νερού από πολύ παλιά και πάντα αγωνιζόταν να βρει τρόπους να το συγκεντρώνει και να ελέγχει τη ροή του.

Δήλωση των Δημοτικών Συμβούλων της "Λαϊκής Συσπείρωσης" Δήμου Παλαμά για τα μέτρα για τον κορονοϊό

Η πανδημία του κορωνοϊού απαιτεί πλέον τη λήψη άμεσων και δραστικών μέτρων από την μεριά τις πολιτείας έτσι λοιπόν και εδώ στην περιοχή μας έχουμε ένα κέντρο υγείας στην πόλη του Παλαμά το οποίο δυστυχώς όλα τα προηγούμενα χρόνια το άφησαν στην μοίρα του χωρίς βασικές ειδικότητες γιατρών μικροβιολογικό εργαστήριο κλπ

Νεκρός 21χρονος ορειβάτης στο Ξηροβούνι Ευβοίας

Νεκρός εντοπίστηκε από τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Χαλκίδας και την 7η ΕΜΑΚ ο 21χρονος ορειβάτης από την Αθήνα που είχε βρεθεί με δύο ακόμη φίλους του για εξόρμηση στην ορεινή περιοχή της Στενής.

Στο Α.Τ. Κυθήρων προσήχθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό

Στο αστυνομικό τμήμα Κυθήρων προσήχθη σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ καθώς χθες Παρασκευή (20/3) άνοιξε τον μητροπολιτικό ναό του Εσταυρωμένου στη Χώρα των Κυθήρων για τους Χαιρετισμούς,

Κοινή χρήση τεμαχιστή ογκωδών αντικειμένων από τους Δήμους της Π.Ε. Καρδίτσας

Την από κοινού χρήση του φορητού τεμαχιστή ογκωδών αντικειμένων με τους άλλους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας στη δια περιφοράς συνεδρίασή του την Πέμπτη (19/3).

Κοντά στη λειτουργία του ο οίκος προσευχής "Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά" στους Σοφάδες

"Πράσινο φως" για τη λειτουργία οίκου προσευχής της θρησκευτικής κοινότητας των "Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά" στους Σοφάδες έδωσε με απόφασή του στις 19 Μαρτίου ο Γ.Γ. Θρησκευμάτων του Υπ. Παιδείας και Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζής.

Κορονοϊός: Ανηφόρα δίχως τέλος στην Ιταλία...793 νεκροί ανακοινώθηκαν το Σάββατο (21/3)

Χωρίς τελειωμό η ανοδική πορεία των θανάτων στην Ιταλία όπου μετά τους χθεσινούς 627 νεκρούς σήμερα ανακοινώθηκαν 793 θάνατοι από τον κορονοϊό ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στους 4.825!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ