.
.
.
.

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020

Τέσσερις ανθοδέσμες για τους σημερινούς ήρωες μας από τους Απόδημους Θεσσαλούς

Ο ελληνισμός πλήττεται τον τελευταίο καιρό και θα πλήττεται και τους επόμενους μήνες. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε οι Θεσσαλοί Απόδημοι στεκόμαστε όρθιοι και ενωμένοι.

Επιστολή διαμαρτυρίας από το Π.Τ. Θεσσαλίας του Ο.Ε.Ε. στα υπουργεία για τους Κ.Α.Δ. επιχειρήσεων που πλήττονται από τον κορονοϊό

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο πρόεδρος κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος και το Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Ο.Ε.Ε. στα αρμόδια υπουργεία (Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Υπουργείο Οικονομικών και Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων)

Πράσινο σημείο: Πρόταση με επτά υποέργα θα καταθέσει ο Δήμος Καρδίτσας

Σε έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Κεντρικό Πράσινο Σημείο και σύστημα διαχείρισης βιοαποβλήτων», θα προχωρήσει ο Δήμος Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Παρέμβαση του Γ. Κωτσού στον Υπ. Εσωτερικών για τα οικονομικά προβλήματα των Δ.Ε.Υ.Α. λόγω πανδημίας

Παρέμβαση στο Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο έκανε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για τα οξυμμένα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι ΔΕΥΑ ιδιαίτερα της Ελληνικής περιφέρειας,

Έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ. για την επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης του Covid-19 στην Ελλάδα (23/3)

Τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) στην Ελλάδα, μέχρι τις 23 Μαρτίου 2020 και ώρα 15:00 έδωσε στη δημοσιότητα ο Ε.Ο.Δ.Υ.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν Καρδίτσας, ευχαριστεί την Οικ. Σκαραμούτσα Ντάριο και Βαρβάρα, για τις μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας και ανταλλακτικά φίλτρα,για την προστασία των νοσηλευτών, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, καθώς και ψηφιακά θερμόμετρα υπερύθρων.

Ευάγγελος Αδαμόπουλος: "Ζώντας στο σπίτι μας παρέα με τον κορονοϊό"

Καθώς οι  περιπτώσεις με ήπια συμπτώματα από τον ιό SARS-CoV-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19 υπάρχει περίπτωση να μη χρήζουν νοσοκομειακής περίθαλψης, καλό είναι να έχουμε στον νου μας κάποιες οδηγίες για το τι κάνουμε όταν εμείς οι ίδιοι ή ένας πιθανός ή επιβεβαιωμένος ασθενής βρίσκεται στο σπίτι μας μαζί μας και ίσως χρειάζεται τη φροντίδα μας.

Ελπίδα: Για δεύτερη ημέρα πτωτικά η Ιταλία - Πάνω από 16.000 οι νεκροί παγκοσμίως από τον κορονοϊό

Μείωση αριθμού θανάτων για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα στην Ιταλία στις ημερήσιες ανακοινώσεις καθώς μετά τους προχθεσινούς 793 θανάτους και 651 χθεσινούς σήμερα ανακοινώθηκαν 602 με το συνολικό αριθμό θανάτων στη γειτονική χώρα να είναι στους 6.078!

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ