.
.
.
.
.

Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020

Απόφαση Β. Τσιάκου για τροποποίηση απασχόλησης εργαζομένων σε υπηρεσίες του Δήμου και του Δ.Ο.Π.Α.Κ.

Σε απόφαση με την οποία τροποποιεί την απασχόληση των καθαριστριών των σχολικών μονάδων, των υπαλλήλων του ΔΟΠΑΚ και των εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, τα ΚΔΑΠ και τα ΚΑΠΗ έλαβε την Πέμπτη (26/3) ο Δήμαρχος Καρδίτσας Β. Τσιάκος.

Προσωρινή αναστολή προσαυξήσεων στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων

Την αναστολή κάθε μορφής προσαυξήσεων στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων λόγω της αναστολής λειτουργίας της ταμειακής υπηρεσίας της Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων στο πλαίσιο πρόληψης από τον κορονοϊό Covid-19 έλαβε ως απόφαση σήμερα (26/3) ο Πρόεδρός της Θάνος Σκάρλος.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 11 θέσεις υδρονομέων στο Δήμο Μουζακίου

11 υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο που ξεκινά την 1η Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 θέλει να προσλάβει ο Δήμος Μουζακίου με τις αιτήσεις να πραγματοιούνται έως τις 6 Απριλίου.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Η περιφέρεια αντί να ψάχνει δωρεές, να διεκδικήσει κάλυψη όλων των αναγκών του δημόσιου συστήματος υγείας και να στηρίξει τα αιτήματα των εργαζομένων

Η Λαική Συσπείρωση, καταγγέλλει την Νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, η οποία αντι να αξιώσει από την κυβέρνηση την παροχή όλων των αναγκαίων υλικών και μέσων,

Παρατείνεται η αναστολή λειτουργίας των λαϊκών αγορών στο Δήμο Καρδίτσας

Μετά τους Δημάρχους Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά που νωρίτερα γνωστοποίησαν ότι δεν θα πραγματοποιηθούν λαϊκές αγορές τουλάχιστον έως και 28 Μαρτίου ο Δήμαρχος Καρδίτσας προχωρά ένα βήμα ακόμα πιο πέρα χρονικά.

Σωτ. Τσιόδρας: 4 θάνατοι και άλλα 71 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (26/3)

71 νέα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 892 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαρτίου.

Γ. Κωτσός: "Εγκρίθηκε παράταση έως 30/6/2020 των προθεσμιών για αντικατάσταση λεωφορείων ΚΤΕΛ και τουριστικών"

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή στην παρέμβαση του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού να δοθεί - ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας του GOVID 19 - παράταση στην ισχύουσα προθεσμία για αντικατάσταση λεωφορείων του ΚΤΕΛ που ολοκλήρωσαν το κατά το νόμο, ανώτατο χρονικό όριο κυκλοφορίας των 27 ετών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ