.
.
.
.
.

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020

Δύο νεκροί και 15 τραυματίες σε 12 τροχαία ατυχήματα το Φεβρουάριο στη Θεσσαλία - Βεβαιώθηκαν 7.808 παραβάσεις

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά τη διάρκεια του μήνα Φεβρουαρίου 2020, στην εδαφική αρμοδιότητα των νομών Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Ανακοινώθηκαν έκτακτα μέτρα σε Αχαΐα, Ηλεία και Ζάκυνθο λόγω κορονοϊού

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη Λοίμωξη από το νέο κορονοϊό, αποφασίστηκε από την Κυβέρνηση η λήψη εκτάκτων προληπτικών μέτρων στους Νομούς Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ευρωπαϊκού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων που αφορούν στην πιθανότητα τοπικής μετάδοσης του ιού στην περιοχή.

Υπεγράφη η σύμβαση για τα αντιπλημμυρικά έργα στη Σκιάθο

Τη σύμβαση προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο της αποκατάστασης και διευθέτησης ρεμάτων και χειμάρρων στη Σκιάθο και συγκεκριμένα στις περιοχές «Τρούλος», «Αχλαδιές», «Κουκουναριές» και «Πλατανιάς - Αγ. Παρασκευή» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Παρουσίαση της ανάβασης στο Matterhorn από τον Ορειβατικό Σύλλογο Καρδίτσας

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καρδίτσας, σας καλεί την Πέμπτη 5 Μάρτη, στις 7 το απόγευμα στο Παυσίλυπο, στην παρουσίαση της ανάβασης στην κορυφή Matterhorn (4478 μέτρα) αλλά και σε άλλες 4 κορυφές, πάνω από 4000 μέτρα, στις Ιταλικές Άλπεις.

Νέα συνάντηση του Υπ. Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα με τον Πρόεδρο της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. για τις κτηριακές υποδομές της Δικαιοσύνης

Η εκπόνηση του κτηριολογικού προγράμματος του Υπουργείου Δικαιοσύνης βρέθηκε στο επίκεντρο της νέας συνάντησης του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα με τον Πρόεδρο της εταιρείας Κτ.Υπ. Α.Ε (Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.) κ. Τιμολέοντα Κατσίπο, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Θανάση Γιάνναρη, τον Γενικό Διευθυντή Έργων κ. Θεόδωρο Κυριαζόπουλο, τον Νομικό Σύμβολο κ. Στέλιο Στάικο και τον Σύμβουλο Οικονομικών  κ. Θανάση Βρυώνη.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ