.
.
.
.
.

Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020

Λία Ρογγανάκη: "Μέσα σου κρύβεται η δύναμη"

Γυναίκες ! Είναι όλες μοναδικές με τον τρόπο τους. Κόρες, αδελφές, φίλες, εργαζόμενες, σύντροφοι, σύζυγοι, μητέρες. Ανάμεσα στα πολλά χαρακτηριστικά τους δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιό είναι εκείνο που τις κάνει αξιοθαύμαστες.

Α2 βόλεϊ: Έχασε εντός από τον Άθλο ο ΣΠΑΚ

Εντός έδρας ήττα γνώρισε ο ΣΠΑΚ το απόγευμα του Σαββάτου (7/3) στην Καρδίτσα από τον Άθλο κάτι που ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Λ. Αυγενάκης: Η Καρδίτσα θα γίνει από τις κορυφαίες πόλεις σε αθλητικές υποδομές (+Βίντεο)

«Προτεραιοποίηση» των αθλητικών αναγκών του Δήμου Καρδίτσας σηματοδοτεί η παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου.

Δημ. Παπακώστας: "8 Μαρτίου: Τιμούμε τη Γυναίκα - τη Μητέρα - τη Σύντροφο"

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας η 8η Μαρτίου, όπως θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ το 1977, προς τιμή της Γυναίκας, του "μισού του Ουρανού" για την προσφορά της στην Ανθρωπότητα, τη ζωή, την οικονομία, την ευτυχία, τη μητρότητα και φροντίδα των αδυνάτων μελών της κοινωνίας!

Α1 ΕΠΣΚ: "Εξάσφαιρο" το Μουζάκι - Δύσκολες νίκες εντός για Λεοντάρι και Διγενή

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (7/3) η 23η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΚ με το Μουζάκι να κερδίζει εύκολα την Ελπίδα αν και χρειάστηκε να ανατρέψει το προβάδισμα των φιλοξενουμένων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ