.
.
.
.
.

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020

Κ. Γκαβογιάννης: "Στα μουλωχτά; Γιατί;"

Διήμερη επίσκεψη στην Καρδίτσα ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Μια επίσκεψη για την οποία στελέχη μέλη και φίλοι της Ν.Δ. ενημερώθηκαν από ειδησεογραφικά sites γιατί καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε.

Επιστρέφουν άμεσα οι μαθητές του ΓΕΛ Μουζακίου από την 5θήμερη εκδρομή τους

Οι μαθητές της Γ' Λυκείου του ΓΕΛ Μουζακίου επηρεάζονται άμεσα από τη σημερινή απόφαση της Κυβέρνησης καθώς αν και ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και ξεκίνησαν για την 5θήμερη εκδρομή στην Κρήτη επιστρέφουν άμεσα στα σπίτια τους.

Άλλα 7 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - Ανακοινώθηκαν προληπτικά ειδικά μέτρα

Στα 73 συνολικά έφθασαν τα κρούσματα κορονοϊού όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας καθώς προστέθηκαν το τελευταίο 24ωρο άλλα 7.

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (8/3) η Ε.Μ.Υ.

Δεύτερο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με δείκτη προειδοποίησης "πορτοκαλί" εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής (8/3) η ΕΜΥ με το οποίο ενημερώνει για βροχές και καταιγίδες και θυελλώδους ανέμους που θα επηρεάσουν σήμερα και αύριο Δευτέρα περιοχές της χώρας μας.

Παρέμβαση του Συλλόγου Γυναικών Καρδίτσας σε γυναίκες πρόσφυγες

Με ευκαιρία την 8 Μάρτη παγκόσμια μέρα της γυναίκας και σαν συνέχεια της πρόσφατης επαφής (γιορτή για προσφυγόπουλα 5 Γενάρη) που είχε ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και το σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων, με τις γυναίκες πρόσφυγες που διαμένουν στην πόλη,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ