.
.
.
.
.

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020

Αναστέλλονται οι σχολικοί αγώνες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για δύο εβδομάδες - Ομοίως και το μάθημα της κολύμβησης

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφίας Ζαχαράκη σήμερα Δευτέρα (9/3) αναστέλλονται από 10 έως και 22 Μαρτίου οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., καθώς και το μάθημα της κολύμβησης στο πλαίσιο του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Κάλεσμα της Δ.Ε.Υ.Α. Σοφάδων για τακτοποίηση οφειλών - Τρεις στόχοι για την καλύτερη λειτουργία της

Σαφές μήνυμα προς τους Δημότες που έχουν οφειλές από την κατανάλωση νερού, πως πρέπει να προχωρήσουν σε τακτοποίησή τους στέλνει η ΔΕΥΑ Σοφάδων, καθώς το ύψος τους αποτελεί τροχοπέδη για την ομαλή λειτουργία της και την εξυπηρέτηση των αναγκών των κατοίκων του Δήμου.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για ανακρίβειες περί κορονοϊου στη Λάρισα

Η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας καταδικάζει απερίφραστα τις "δημοσιογραφικές" ανακρίβειες που δήθεν ανακάλυψαν θετικά κρούσματα του κορονοϊου στη Λάρισα, πριν ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις των δομών υγείας.

Αναστέλλεται -προσωρινά- η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 3500 και 3501, Αθήνα - Θεσ/νίκη και Θεσ/νίκη - Αθήνα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από την Παρασκευή 13.03.2020 αναστέλλεται -προσωρινά- η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών 3500 και 3501, Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα αντίστοιχα.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Χωρίς φιλάθλους οι αγώνες για τις επόμενες δύο εβδομάδες

Ανακοίνωση εξέδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Καρδίτσας το απόγευμα της Δευτέρας (9/3) γνωστοποιώντας (σε συνέχεια της χθεσινής απόφασης της Κυβέρνησης) ότι οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιούνται χωρίς παρουσία φιλάθλων.

Επεμβάσεις περιστροφικής αθηρεκτομής (rotablation), στη THORAX HEART– ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

Η 1η επιτυχημένη επέμβαση περιστροφικής αθηρεκτομής (rotablation), διενεργήθηκε από την εξειδικευμένη ιατρική ομάδα του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου της Thorax Heart - ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, με επικεφαλής τον  Επεμβατικό Καρδιολόγο κ. Νικόλαο Μαγκούτη, MD, MSc, PhD, Επιστημονικά Υπεύθυνο του Τμήματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ