.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020

Συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη (2/4) το Δ.Σ. Παλαμά για το θέμα προσωρινής παραχώρησης έκτασης φιλοξενίας πολιτών τρίτων Χωρών στο Βλοχό

Σε κατεπείγουσα συνεδρίαση κεκλεισμένων των θυρών λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού προχωρά το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά την Πέμπτη 2 Απριλίου και ώρα 18.30.

Καρδίτσα: Δύο συλλήψεις για "σπάσιμο" της 14ήμερης καραντίνας που τους είχε επιβληθεί

Στη σύλληψη δύο ατόμων στην Καρδίτσα για παραβίαση της καραντίνας που τους είχε επιβληθεί προχώρησαν την Τρίτη (31/3) αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας.

Νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις από τη Δημοτική Αρχή Καρδίτσας για στήριξη επιχειρήσεων και φυσικών προσώπων

Σειρά νέων ευνοϊκών ρυθμίσεων προωθεί η Δημοτική Αρχή Καρδίτσας, στο πλαίσιο και των κυβερνητικών οδηγιών, σε ότι αφορά τη στήριξη της επιχειρηματικότητας λόγω της πανδημίας του κορωνοιού.

Σωτ. Τσιόδρας: Ένας νέος θάνατος και 101 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (1/4)

1 νέο θανάτο και 101 νέα κρούσματα κορονοϊού (τα 20 σε κρουαζιερόπλοι) φθάνοντας συνολικά τα 1.415 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τετάρτης 1 Απριλίου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Υπόμνημα του Σ.Β.Θ.Σ.Ε. στον Υπ. Οικονομικών για τις καθυστερήσεις στην επιστροφή φόρων

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, απευθύνθηκε με Υπόμνημά του προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσυρόπουλο, αναφερόμενος στις καθυστερήσεις των επιστροφών Φόρων, όπως ο Φ.Π.Α. καθώς και ο Ε.Φ.Κ. που αφορά στο πετρέλαιο εσωτερικής καύσης (DIESEL) κίνησης από βιομηχανικές και βιοτεχνικές επιχειρήσεις.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ