.
.
.
.
.

Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων για την οργάνωση τροφοδοσίας κατοίκων αποκλεισμένης περιοχής της Ν. Σμύρνης για το Σαββατοκύριακο

Σε συνέχεια των αποφάσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για επιβολή καραντίνας σε τμήμα της συνοικίας Νέας Σμύρνης, από το Δήμο Λαρισαίων ανακοινώνονται τα εξής:

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων πόρτα - πόρτα στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Ολοκληρώθηκε στο δήμο Λίμνης Πλαστήρα ,η διανομή τροφίμων και ειδών καθαριότητας του ΤΕΒΑ (Ταμείο ευρωπαϊκής βοήθειας σε απόρους) στους δικαιούχους του προγράμματος ΚΕΑ (κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης).

Μπ. Παπαδόπουλος: "Αδήριτη ανάγκη η τήρηση κανόνων στην λήψη των αυτοδιοικητικών αποφάσεων"

Μεγάλη συζήτηση γίνεται το τελευταίο διάστημα για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών και των κανόνων λειτουργίας τους με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλίζονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των επισκεπτών.

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων "Αρωγής" Καρδίτσας

Το σωματείο εργαζομένων Αρωγής συγχαίρει τον περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό και όλους τους φορείς για την πρωτοβουλία να επιτάξει το κέντρο ώστε να παρακολουθούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του covid-19 και να τους παρέχεται η κατάλληλη φροντίδα και αγωγή.

Χαρδαλιάς: Κλείνουν όλες οι λαϊκές αγορές στη Θεσσαλία για 14 ημέρες

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε νέα μέτρα το απόγευμα της Παρασκευής (10/4) κάποια μάλιστα από αυτά με φόντο τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον οικισμό των Ρομά στην περιοχή Νέα Σμύρνη Λάρισας.

Τσιόδρας: 4 νέοι θάνατοι και 56 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (10/4)

4 νέους θανάτους στην Ελλάδα και 56 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.011 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Παρασκευής 10 Απριλίου.

ΚΚΕ Καρδίτσας: "Η πανδημία των ελλείψεων του μόνιμου υγειονομικού προσωπικού"

Από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η πανδημία και τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα, η κυβέρνηση διαμηνύει ότι στόχος της είναι «να κερδίσουμε χρόνο», κυρίως σε ό,τι αφορά το σύστημα Υγείας, που όπως η ίδια παραδέχεται ήταν ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ανάγκες, λόγω των κενών και των ελλείψεων που έχει προκαλέσει διαχρονικά η αντιλαϊκή πολιτική όλων των κυβερνήσεων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ