.
.
.
.
.

Σάββατο, 11 Απριλίου 2020

Κάλεσμα του Δημάρχου Γ. Σακελλαρίου σε εθελοντική αιμοδοσία τη Μ. Τρίτη στην κεντρική πλατεία του Παλαμά

Συνδημότες – Συνδημότισσες

Εν μέσω πανδημίας προσαρμοζόμαστε όλοι στα μέτρα της κυβέρνησης. Για να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού επιβάλλεται να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες του ΕΟΔΥ, να περιορίσουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και να μένουμε σπίτι.

100.000 ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. σε Δήμο Λαρισαίων και Περιφέρεια Θεσσαλίας για μέτρα έναντι του κορονοϊού στους καταυλισμούς Ρομά

Το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στην έκτακτη ενίσχυση του δήμου Λαρισαίων και της περιφέρειας Θεσσαλίας με το συνολικό ποσό των 100.000 ευρώ για την κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού σε οικισμούς και καταυλισμούς Ρομά.

Μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων και ΕΣΠΑ στην τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. του ΣΘΕΒ

Τα μέτρα στήριξης προς τις επιχειρήσεις, τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με τον ΣΕΒ και τη στήριξη της Περιφέρειας αποτέλεσαν θέματα ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΘΕΒ,

Τσιόδρας: Τρεις νέοι θάνατοι και 72 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (11/4)

Τρεις νέους θανάτους στην Ελλάδα και 72 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.081 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα του Σαββάτου 11 Απριλίου.

Δημ. Παπακώστας: Ανάσταση του Λαζάρου και "Ελεύθεροι πολιορκημένοι"...

|. Ζώντας σε (μερική) ...καραντίνα ,με το φόβο της πανδημίας ,της ασθένειας ,της ίδιας της ζωής μας και των συνανθρώπων μας, των ευάλωτων ηλικιωμένων και χρόνια νοσούντων ,ελπίζουμε σε ένα θαύμα της Ιατρικής έρευνας ,του σωτήριου λυτρωτικού φάρμακου και εμβολίου....

Ηλεκτρονική «ξενάγηση» Χαρδαλιά στον Κυρ. Μητσοτάκη για τις εφαρμογές αντιμετώπισης και ελέγχου της πανδημίας

«Ξενάγηση» στις προηγμένες εφαρμογές που χρησιμοποιεί η Πολιτική Προστασία για την αντιμετώπιση και τον έλεγχο της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα μας έκανε στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

"Συνεργασία Γ. Κωτσού - Δημάρχων για ελέγχους κορονοϊού από τον Ε.Ο.Δ.Υ. στους καταυλισμούς Ρομά και ζημιές από την κακοκαιρία"

Συνεργασία με τους Δημάρχους του Νομού Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο (Καρδίτσας), κ. Θ. Σκάρλο (Σοφάδων), κ. Φ. Στάθη (Μουζακίου), κ. Γ. Σακελλαρίου (Παλαμά), κ. Π. Νάνο (Λίμνης Πλαστήρα) και κ. Α. Στεργίου (Αργιθέας), είχε ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για κυρίαρχα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής μας αυτή την περίοδο.

Εκστρατεία ενημέρωσης με τίτλο "Μένουμε Σπίτι" από τους Ρομά Χωρίς Σύνορα

Στα πλαίσια της προσπάθειας μείωσης εξάπλωσης του κορονοιού, η οργάνωση Ρομά χωρίς σύνορα,  ξεκίνησε να οργανώνει εκστρατείες ενημέρωσης στους Τσιγγάνικους οικισμούς, με τίτλο μένουμε σπίτι.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ