.
.
.
.
.

Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Σπ. Λάππας: "Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας χωρίς…διαφάνεια"

Είναι γνωστό ότι με την από 11.03.2020 ΠΝΠ (ΦΕΚ 55 Α’)ελήφθησαν, για έως και την 10.04.2020 τουλάχιστον(και ήδη παρατάθηκαν μέχρι 27.04.2020), κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19,

Δημοπρατείται το έργο «Κατασκευή κτιρίου Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας» της Ι.Μ.

Σε δημοπράτηση του έργο «Κατασκευή κτιρίου Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Καρδίτσας» της Ι. Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 και προϋπολογισμού 3.399.133 ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου για την πρακτική των φοιτητών Δασολογίας

Ιδιαίτερα ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες  που αναφέρουν ότι το τμήμα Δασολογίας που Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επιδιώκει να μεταφέρει τη πρακτική άσκηση των φοιτητών του σε δάση του ορεινού όγκου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Ο Παν. Νάνος για το θέμα της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του τμήματος Δασολογίας

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τον Τύπο, ότι το Τμήμα Δασολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας εισηγείται … να κάνουν πρακτική άσκηση οι φοιτητές στο Περτούλι Τρικάλων!

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. ν. Καρδίτσας στηρίζει τον αγώνα των υγειονομικών

Την Τρίτη 7 Απρίλη, Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στα πλαίσια την Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία, οι νοσοκομειακοί γιατροί κάλεσαν σε συμπαράσταση στις συμβολικές κινητοποιήσεις τους στις πύλες των νοσοκομείων όλης της χώρας, ζητώντας την ενίσχυση και τον εξοπλισμό του ΕΣΥ. Σωματεία και μαζικοί φορείς ανταποκρίθηκαν και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στους υγειονομικούς.

19 προσλήψεις συμβασιούχων στο χώρο της υγείας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Την πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 19 ατόμων κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ