.
.
.
.

Τρίτη, 14 Απριλίου 2020

Επείγον: Άμεσος εντοπισμός των επιβατών δρομολογίου του ΚΤΕΛ Καρδίτσας όπου βρέθηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού

Σύμφωνα με νεώτερη επιβεβαιωμένη ενημέρωση του KarditsaLive.Net το θετικό κρούσμα σε κορονοϊό που ταυτοποιήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου στην Καρδίτσα είχε ταξιδέψει νωρίτερα από την Αθήνα στην Καρδίτσα μέσω του ΚΤΕΛ Καρδίτσας.

Επιστολή της Διοίκησης του Σ.Β.Θ.Σ.Ε. προς τον Ι. Βρούτση για πληρωμές στον ΕΦΚΑ που εμφανίζονται ως εκπρόθεσμες

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, απευθύνθηκε με Υπόμνημά του προς τον Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Ι. Βρούτση, αναφερόμενος στην καταληκτική ημερομηνία για την εμπρόθεσμη πληρωμή των ασφαλιστικών υποχρεώσεων, την 10η Απριλίου 2020.

Λάρισα: Δύο συλλήψεις για κάνναβη και κυνηγετικό όπλο

Συνελήφθησαν σήμερα Μεγάλη Τρίτη (14/4) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, δύο άτομα, κατηγορούμενα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Άμεση επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών και 800 ευρώ για αναπλήρωση εισοδήματος ζήτησαν οι παραγωγοί

Την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστού στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Ν. Χαρδαλιά για την άμεση επαναλειτουργία των λαϊκών αγορών ζήτησαν εκπρόσωποι Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων και εκθέτες - παραγωγοί, στη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Λάρισα, με τη συμμετοχή και του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γ. Λαδόπουλου.

Με εναέρια και επίγεια μέσα αντιμετωπίστηκε η πυρκαγιά στο Τροβάτο Ευρυτανίας (+Φώτο +Βίντεο)

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην περιοχή του Τροβάτου Ευρυτανίας και οι προσπάθειες των αντρών της Πυροσβεστικής επικεντρώνονται στο να περιοριστεί το μέτωπο όσο το δυνατόν περισσότερο πριν να νυχτώσει.

Ευχαριστήριο μήνυμα για δωρεές του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Καρδίτσας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γ.Ν Καρδίτσας, ευχαριστεί θερμά, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της κοινότητας Μητρόπολης, για την δωρεά καθαριστικών υλικών (χλωρίνες - υγρό κρεμοσάπουνο) και γαντιών, για τις ανάγκες του Νοσοκομείου και των εργαζομένων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ