.
.
.
.
.

Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020

Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Καρδίτσας: Εστιάζοντας στην εστίαση για την επόμενη ημέρα...

30 σύλλογοι - ενώσεις από το χώρο της εστίσης ανάμεσά τους και η Ένωση Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Καρδίτσας υπογράφουν επιστολή προτάσεων σχετικά με τους τρεις βασικούς άξονες που θα πρέπει να πραγματοποιήθούν στοχευμένες παρεμβάσεις από την Κυβέρνηση μετά την απόσυρση των μέτρων για τον κορονοϊό και που θα επιτρέψουν ο συγκεκριμένος χώρος να σταθεί εκ νέου στα πόδια του.

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την αεροπορική τραγωδία στην Μόσχα που στοίχισε τη ζωή σε 41 ανθρώπους

Οι αρχές της Ρωσίας έδωσαν στη δημοσιότητα σήμερα ένα νέο βίντεο από την αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα, που στοίχισε τη ζωή 41 ανθρώπων τον περασμένο Μάιο.

Δωρεά υγειονομικού υλικού από το Πανεπιστήμιο CUFE του Πεκίνο προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Σημαντική δωρεά μέσων ατομικής προστασίας προς το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για τη θωράκιση των εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έναντι του νέου ιού Covid-19, προσέφερε το Πανεπιστήμιο Central University of Finance and Economics (CUFE), του Πεκίνο, σε συνεργασία με το CUFE Education Foundation και το CUFE Alumni Association.

Ταυτόχρονη λήψη 1.200 δειγμάτων, στο σύνολο των οικισμών Ρομά της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Πρωτόκολλο ασφαλείας, με  στόχο  την ανίχνευση του κορονοιού και τον εντοπισμό της  διασποράς του στην κοινότητα, υλοποιείται  από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με την ταυτόχρονη λήψη 1.200 δειγμάτων, στο σύνολο των οικισμών Ρομά της Περιφέρειας.

Εντοπίστηκαν 24 εκ των επιβατών του ΚΤΕΛ Καρδίτσας - Αρνητικά δείγματα για προσωπικό του νοσοκομείου

Συνολικά 24 επιβάτες του δρομολογίου του ΚΤΕΛ Καρδίτσας της περασμένης Παρασκευής 10 Απριλίου που αναχώρησε από την Αθήνα για Καρδίτσα και ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού επικοινώνησαν ήδη με το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας για να λάβουν ενημέρωση.

Συμβολική παρέμβαση σωματείων σε Σούπερ Μάρκετ της Καρδίτσας

Μετά από κάλεσμα του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Καρδίτσας τα σωματεία οικοδόμων, συνταξιούχων ΙΚΑ, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ), ο σύλλογος γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) και οι επιτροπές αγώνα υγειονομικών και λαϊκών αγορών Καρδίτσας, πραγματοποίησαν συμβολική παρέμβαση σε σούπερ μάρκετ της πόλης τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα της Τετάρτης 15 Απρίλη.

16.500 ευρώ στους Δήμους Καρδίτσας, Σοφάδων, Παλαμά και Μουζακίου για τροφή και φάρμακα στα αδέσποτα ζώα

Με στόχο την προστασία των αδέσποτων μικρών ζώων το Υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε σε επιχορήγηση Δήμων για την αγορά τροφών και φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Τσιόδρας: Ένας νέος θάνατος και 22 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (15/4)

Έναν νέο θάνατο στην Ελλάδα και 22 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.192 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τετάρτης 15 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ