.
.
.
.
.

Σάββατο, 18 Απριλίου 2020

Επισκέψεις του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου για ευχές και παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε δημότες (+Βίντεο)

Επισκέψεις σε δημότες για να δοθούν είδη πρώτης ανάγκης και για ανταλλγή ευχών πραγματοποίησε το Μεγάλο Σάββατο ο Δήμαρχος Σοφάδων Θάνος Σκάρλος συνοδευόμενος από στελέχη της νέας δομή του Δήμου,"Μείνε σπίτι & επικοινώνησε μαζί μας Είμαστε Δίπλα σου".

Υπ. Υγείας: Δύο νέοι θάνατοι και 11 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (18/4)

Χωρίς συνέντευξη τύπου και σήμερα στο Υπουργείο Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας με τα αποτελέσματα του τελευταίου 24ώρου να γίνονται γνωστά με ανακοίνωση.

Υψηλες θερμοκρασίες το Μ. Σάββατο σε κεντρική Ελλάδα και κεντρική Μακεδονία - 30άρι "έγραψε" η Λάρισα!

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν σήμερα Μεγάλο Σάββατο από τους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με έμφαση κυρίως την κεντρική Ελλάδα και την κεντρική Μακεδονία.

Σε ηλεκτρονική δημοπρασία βγαίνει το έργο «Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων»

Ομόφωνα πέρασε από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σοφάδων στις 14 Απριλίου η έγκριση της διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου: «Κατασκευή ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Σοφάδων» με εγγεγραμμένη πίστωση 580.000,00 ευρώ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ".

Δημ. Παπακώστας: "Μη φοβείσθε ...Θαρσείτε!"- Ο Ιησούς προς τους Μαθητές του....

Βιώνουμε ως Έλληνες ,ως Άνθρωποι και Ορθόδοξοι Χριστιανοί ένα Πάσχα χωρίς λειτουργίες ,δίχως το ιερότατο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας....
Μια Εβδομάδα Παθών ,χωρίς συμμετοχή ,εκκλησιασμό....και ενοριακή ζωή....

Φθιώτιδα: Θανατηφόρο τροχαίο για 19χρονο μοτοσικλετιστή

Η πρωινή βόλτα ενός 19χρονου το Μεγάλο Σάββατο στην παραλία της Αρκίτσας στάθηκε μοιραία για τη ζωή του, βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ