.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020

Στ. Θεολόγης: Η "ανακάλυψη" της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Η ανάγκη για σχολική εκπαίδευση σε αγροτικές και απομονωμένες περιοχές ήταν αυτή που έδωσε τον προβληματισμό και το έναυσμα για να αρχίσουν να λειτουργούν εξ αποστάσεως προγράμματα σχολικής εκπαίδευσης σε όλο τον κόσμο.

Μεν. Παπαδημητρίου: "Νυχτέρια - παρακάθια παραδοσιακά Αργιθέας!!! - Νυχτέρια τηλεοπτικά - ιντερνετικά λόγω κοροναϊού..."

Με τα νυχτέρια – παρακάθια ή παρακαλιές στις γυαλοπαγιές του Χειμώνα στην Αργιθέα είχαμε αλληλοβοήθεια και αλληλεγγύη, κοινωνική επαφή και συνεχίζαμε στο Σχολείο της Παράδοσης να αναβιώνουμε τα Έθιμα!!!

Καιρός ν. Καρδίτσας: Έρχονται βροχές και χιόνια (στα ορεινά) από Παρασκευή έως και Δευτέρα

Νέα επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από αύριο Παρασκευή με σημαντικές βροχοπτώσεις σε όλη την έκταση του νομού μας παράλληλα με χιονοπτώσεις σε ορεινά τμήματα και με διάρκεια έως την ερχόμενη Δευτέρα 6 Απριλίου.

Ομόφωνη άρνηση από το Δ.Σ. Παλαμά σε δημιουργία κλειστού Κέντρου στο Βλοχό – Επιδίωξη άμεσης συνάντησης με Μηταράκη

Την ομόφωνη αντίθεσή του εξέφρασε το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά στην δημιουργία Κλειστού Κέντρου Φιλοξενίας Κατοίκων τρίτων χωρών στην περιοχή του Βλοχού.

Ξεκινούν εργασία την Παρασκευή (3/4) 15 συμβασιούχοι στο Δήμο Σοφάδων

Στην απόφαση πρόσληψης 15 συμβασιούχων ειδικότητας Υ.Ε. Βοηθητικών Χειρωνακτικών Εργασιών με τετράμηνη απασχόληση προχώρησε σήμερα ο Δήμαρχος Σοφάδων Θ. Σκάρλος μετά από σχετική πρόσκληση που είχε προηγηθεί στις 27/3.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων 8/4 - 29/5 στην περιοχή "Σεισμόπληκτα" στο Μουζάκι λόγω εκτέλεσης εργασιών

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας κάθε είδους οχήματος, στην περιοχή «Σεισμόπληκτα» του Μουζακίου και συγκεκριμένα βόρεια της οδού Παρθενώνoς, συμπεριλαμβανoμένης αυτής θα πραγματοποιηθεί από 8 Απριλίου έως 29 Μαΐoυ 2020.

Απάντηση των επικεφαλής συνδυασμών Π. Ντούρβα, Ολ. Διαμαντοπούλου και Λ. Γιώτη στο δημοσίευμα του Αθ. Καρύδα

Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως ο συνάδελφος Αθανάσιος Καρύδας υπαναχώρησε απ’ όσα είχαμε συμφωνήσει μια ημέρα μετά την εν γνώση του κοινή μας ανάρτηση.

Αργιθέα! Έστειλες; - Μια ¨διαφορετική¨ πρωτοβουλία του Δήμου Αργιθέας

Ο Δήμος Αργιθέας προγραμματίζει να αναβαθμίσει και να εμπλουτίσει την ηλεκτρονική του ιστοσελίδα και να ετοιμάσει έναν έντυπο ενημερωτικό οδηγό της περιοχής πλήρως επικαιροποιημένο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ