.
.
.
.
.

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2020

Δημ. Παπακώστας: Τα "λάθη" της Κυβέρνησης και της Αντιπολίτευσης έναντι της πανδημίας

Δευτέρα Πάσχα σήμερα ,20 Απριλίου - Άνοιξη 2020 ,συμπληρώθηκαν 39 μέρες της προσταγής του "Μένουμε Σπίτι" με επιβολή διοικητικών προστίμων από Αστυνομικά όργανα ,άνευ διαδικασίας,αιτιολογίας και απολογίας.....

Τσιόδρας: 6 νέοι θάνατοι και 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (20/4)

6 νέοι θάνατοι στην Ελλάδα τις τελευταίες 48 ώρες και 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.245 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Δευτέρας 20 Απριλίου.

Κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. στο Κρανίδι για ελέγχους σε δομή προσφύγων - μεταναστών

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Οργανισμού Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα μετέβησαν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση της διασποράς κρουσμάτων COVID-19,

Ηλ. Γκιούρης: Τεράστια οικονομική πίεση στους επαγγελματίες κουρείς και κομμωτές του ν. Καρδίτσας

Το οικονομικό πρόβλημα που βιώνουν οι επαγγελματίες του κλάδου της κομμωτικής είναι ιδιαίτερα μεγάλο μετά το κλείσιμο των καταστημάτων και είναι πολύ πιθανόν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να υποχρεωθούν να βάλουν λουκέτο.

Κορονοϊός: Ποιες χώρες βγαίνουν σταδιακά από την καραντίνα και επιστρέφουν στην κανονικότητα

Πολλές χώρες, όπου η καραντίνα φαίνεται να έχει αρχίσει να αποδίδει και να παρατηρείται περιορισμός της εξάπλωσης της επιδημίας του κορωνοϊού, προχωρούν σταδιακά προς τη χαλάρωση των περιορισμών, αν και ο απολογισμός του κορονοϊού, εξακολουθεί να είναι βαρύς, με το όριο των 40.000 να έχει ξεπεραστεί στις ΗΠΑ.

ΕΛ.ΑΣ.: 106 παραβάσεις σε εκδρομείς και 279 για άσκοπες μετακινήσεις ανήμερα του Πάσχα (19/4)

Ακετές παραβάσεις για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού καταγράφηκαν ανήμερα του Πάσχα σε όλη τη χώρα από τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ