.
.
.
.

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020

Απορρίφθηκε ως αβάσιμη η προσφυγή της Ολ. Διαμαντοπούλου επί αποφάσεων του Δ.Σ. Μουζακίου

Απορριπτική ως αβάσιμη κρίθηκε η προσφυγή της επικεφαλής της παράταξης "Πνοή Δημιουργίας" Κας Ολυμπίας Διαμαντοπούλου στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας σύμφωνα με το KarditsaLive.Net σχετικά με αποφάσεις του Δ.Σ. Μουζακίου που ελήφθησαν στη συνεδρίαση της 24ης Φεβρουαρίου 2020.

Τσιόδρας: Πέντε νέοι θάνατοι και 156 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (21/4)

Πέντε νέοι θάνατοι στην Ελλάδα και 156 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού (150 στη δομή του Κρανιδίου) φθάνοντας συνολικά τα 2.401 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τρίτης 21 Απριλίου.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα Μητροπολίτη κ. Τιμόθεου την Πέμπτη 23 Απριλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Πέμπτη της Διακαινησίμου Εβδομάδος 23 Απριλίου 2020 και ώρα 7:30΄π.μ., επί τη ιερά μνήμη του αγίου και ενδόξου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του τροπαιοφόρου, θα τελέσει την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρδίτσης, κεκλεισμένων των θυρών.

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κρανίδι επί 12ωρου καθημερινά για τις επόμενες 14 ημέρες

Απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 8 μμ έως τις 8 πμ στο Κρανίδι για τις επόμενες 14 ημέρες και στεγανοποίηση της δομής της περιοχής αποφασίστηκε κατά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης ύστερα από την εμφάνιση 150 κρουσμάτων στη δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Ο.Α.Ε.Δ.: Έως 3 Μαΐου η επιβεβαίωση ή η καταχώριση IBAN των μακροχρονίων ανέργων για την ενίσχυση των 400 ευρώ

Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, ξεκινάει η διαδικασία καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 400 ευρώ σε μακροχρόνια ανέργους, στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των ανέργων.

Ελασσόνα: Σύγκρουση αγροτικού οχήματος και φορτηγού - Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένη νεαρή γυναίκα

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση ενός αγροτικού οχήματος και ενός φορτηγού διανομής τροφίμων σημειώθηκε στις 9.00 περίπου το πρωί στο 2ο χλμ Ελασσόνας- Αραδοσιβίων.

Άλλοι 160.000 εργαζόμενοι εντάσσονται στην αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 800 ευρώ

Υπογράφηκε σήμερα η Κοινή Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία διευρύνεται το "δίχτυ" προστασίας και στήριξης της Πολιτείας σε εργαζόμενους ειδικών κατηγοριών οι οποίοι πλήττονται σημαντικά λόγω των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης κορονοϊού COVID -19.

Δημοπρατείται το έργο ενεργειακής αναβάθμισης για το σχολικό συγκρότημα 2ο-5ο Γυμνάσιο και 2ο Λύκειο Καρδίτσας

Ένα σημαντικό έργο ενεργειακής αναβάθμισης ενός από τα μεγαλύτερα "μπλοκ" σχολικών κτιρίων της Καρδίτσας ωρίμασε και δημοπρατεί ο Δήμος Καρδίτσας.

Στ. Πέτσας: Με διάγγελμα Μητσοτάκη θα γνωστοποιηθεί το πλήρες σχέδιο άρσης των μέτρων για τον κορονοϊό

Είτε στις 27 Απριλίου είτε κάποια άλλη μέρα στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας, ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει το πλήρες σχέδιο της κυβέρνησης για την άρση των μέτρων περιορισμού που επέβαλε ο κορονοϊός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ