.
.
.
.
.

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020

Ο κορονοϊός "έφαγε" και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου που θα γινόταν στο Παρίσι

Η τελευταία ελπίδα των Ευρωπαίων αθλητών για συμμετοχή σε μια σπουδαία διοργάνωση μέσα στο 2020 χάθηκε σήμερα, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε την ακύρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Παρίσι 25-30 Αυγούστου.

Υπ. Παιδείας: Νέες δωρεές 8.400 υπολογιστών και τάμπλετ κατευθύνονται στα σχολεία

Όπως γνωστοποίησε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων συνεχίζεται ο τεχνολογικός εξοπλισμός Λυκείων, Γυμνασίων, Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της χώρας, με νέα δωρεά 6.200 συσκευών τάμπλετ και 2.200 φορητών υπολογιστών για σχολικές μονάδες όλης της χώρας, ύψους πάνω από 1,48 εκατομμυρίων ευρώ.

Στις ειδήσεις του STAR μέσω του KarditsaLive.Net οι Απριλιάτικες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Καρδίτσας

Για άλλη μια φορά το τηλεοπτικό πανελλαδικό δίκτυο του STAR εμπιστεύτηκε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων το μεσημέρι της Πέμπτης (23/4).

Ξεκίνησαν εργασία οι τρεις συμβασιούχοι στο Δήμο Αργιθέας

Στην πρόσληψη των τριών συμβασιούχων για τετράμηνη απασχόληση προχώρησε σήμερα 23 Απριλίου ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου και μετά από σχετική προκήρυξη των θέσεων που είχε προηγηθεί.

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν οι λαϊκές αγορές στη Θεσσαλία από 25/4

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς στην καθιερωμένη ημερήσια συνέντευξη τύπου έκανε ανακοινώσεις σχετικά με τα κρούσματα στον οικισμό της Νέα Σμύρνης Λάρισας καθώς και τη λειτουργία των λαϊκών αγορών στη Θεσσαλία.

Τσιόδρας: 4 νέοι θάνατοι και 55 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (23/4)

4 νέοι θάνατοι στην Ελλάδα και 55 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού (τα περισσότερα σε υγειονομικές μονάδες) φθάνοντας συνολικά τα 2.463 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Πέμπτης 23 Απριλίου.

Φίλοι του Γ.Ν. Καρδίτσας: Αξιέπαινες δωρεές στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας

Τις τελευταίες ημέρες φορείς, επιχειρήσεις και ιδιώτες συμπολίτες, με πρωτοβουλία τους ή μετά από παρότρυνσή μας, έχουν προσφέρει στο νοσοκομείο μας ιατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και βασικά υλικά που είναι απαραίτητα για την κάλυψη των αυξημένων λόγω της πανδημίας αναγκών.

Ξεκινά πιλοτικά η ψηφιακή έκδοση πιστοποιητικών από τα δικαστήρια μέσω του solon.gov.gr

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του κράτους, το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης σε συνεργασία με το Υπουργείο Δικαιοσύνης έθεσαν σήμερα σε πιλοτική παραγωγική λειτουργία την ψηφιακή παραλαβή πιστοποιητικών μέσω της πύλης solon.gov.gr.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ