.
.
.
.
.

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020

Απάντηση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου στο δημοσίευμα της παράταξης "Η Θεσσαλία στην καρδιά μας"

Με αφορμή δημοσίευμα που υπογράφουν ο επικεφαλής και τα μέλη της περιφερειακής παράταξης «Η Θεσσαλία στην καρδιά μας» και αφορά τη διαδικασία σύγκλησης των Περιφερειακών Συμβουλίων στις 10-4-2020 και 22-4-2020, διευκρινίζω τα εξής:

Κορονοϊός: Τέλος οριστικά η σεζόν στην Ολλανδία με... παύλα στο πρωτάθλημα!

Μετά από μια τηλεδιάσκεψη μαραθώνιο η ολλανδική Ομοσπονδία λαμβάνοντας υπόψη και την ψηφοφορία των ομάδων πήρε την απόφαση να βάλει οριστική παύλα στη φετινή χρονιά μετά την εξάπλωση του κορονοϊού.

Σ.Β.Θ.Σ.Ε.: Διερεύνηση οικονομικών επιπτώσεων στις επιχειρήσεις λόγω ιού Covid-19

Στο πλαίσιο του περιορισμού της εξάπλωσης της πανδημίας η Πολιτεία λαμβάνει μέτρα, τα οποία επηρεάζουν κάθε πτυχή της ζωής, συμπεριλαμβανομένης και της οικονομικής δραστηριότητας. Λόγω της αναστολής ή του περιορισμού της λειτουργίας των επιχειρήσεων με εντολή της Δημόσιας Αρχής, η οικονομική δραστηριότητα συρρικνώνεται, καθώς μειώνεται ταυτόχρονα τόσο η παραγωγή όσο και η κατανάλωση.

Τσιόδρας: Πέντε νέοι θάνατοι και 27 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (24/4)

Πέντε νέοι θάνατοι στην Ελλάδα και 27 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.490 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Παρασκευή 24 Απριλίου.

Δημ. Παπακώστας: "Με τη ζωή, τις γεννήσεις νικιέται η φθορά, ο μαρασμός και θάνατος!"

Η πανδημία του covid19 άρχισε να φθίνει ,τόνισε ο Ειδικός Σ. Τσιόδρας.

Τα κρούσματα και οι απώλειες στην Ελλάδα ,σε πολύ χαμηλά επίπεδα, κυρίως σε ευπαθή άτομα, άνω των 72 ετών και με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Κορονοϊός: Εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για τη χρήση των κλιματιστικών

Εγκύκλιο για τα μέτρα διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας από ιογενείς και άλλες λοιμώξεις κατά τη χρήση κλιματιστικών μονάδων απέστειλε ο Υπουργείο Υγείας σε όλα τα υπουργεία, τις περιφέρειες και τις υγειονομικές περιφέρειες της χώρας.

Οι τελευταίες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA

Η Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης και τα μέλη της έλαβαν ενημέρωση από τις Ομάδες Εργασίας που έχουν συσταθεί σε συνεργασία με την Ένωση Ευρωπαϊκών Συλλόγων (ECA), την Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών (EL) και τη FIFPRO Ευρώπης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ