.
.
.
.
.

Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Τσιόδρας: Κανένας νέος θάνατος και 16 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (25/4)

Κανένα νέο θάνατοι στην Ελλάδα και 16 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 2.506 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα του Σαββάτου 25 Απριλίου.

Ευχαριστήριο μήνυμα του 1/Θ Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού

Η Διεύθυνση του 1/θ Δημοτικού Σχολείου Ανθηρού, γονείς και μαθητές ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο για την ευγενική του χειρονομία να δωρίσει επτά συσκευές Tablet στους μαθητές του σχολείου, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ψηφιακής εκπαίδευσης.

Μέσω τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. Καρδίτσας η απάντηση του Σ. Παππά σε δημοσίευμα των Β. Κουρκούνα και Σ. Μπακαλάκου (+Βίντεο)

Μέσω της πρώτης τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ήρθε η απάντηση του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου για τα Ευρωπαϊκά προγράμματα Erasmus κ. Σ. Παππά στο δημοσίευμα προ δύο και πλέον μηνών των Δημοτικών Συμβούλων κ. Β. Κουρκούνα και Σ. Μπακαλάκου με τίτλο "Πολιτική ή πολιτική αλητεία;"

Στ. Πέτσας: Άλλα 9 εκατ. ευρώ στα ΜΜΕ για την καμπάνια του "Μένουμε σπίτι"

Στα 20 εκατομμύρια ευρώ θα φθάσει η καμπάνια για το "Μένουμε σπίτι" στα ΜΜΕ όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ  και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Λίμνης Πλαστήρα σχετικά με τις εξελίξεις στην «Περιβαλλοντική Νομοθεσία» και τα Αιολικά Πάρκα στην περιοχή των Αγράφων

Εν μέσω Κορωνοϊού και των μέτρων που η ίδια έχει επιβάλλει, η κυβέρνηση της Ν.Δ., μεταξύ μιας σειράς άλλων αντιλαϊκών Νομοσχεδίων, όπως αυτό για την Παιδεία, φέρνει προς ψήφιση το νέο αντι-περιβαλλοντικό Νομοσχέδιο.

Θωμάς Κραμποκούκης: "Ο τουρισμός αλλιώς …"

Η ιστορία έχει δείξει ότι κατά καιρούς συμβαίνουν διάφορα πολυσύνθετα ΣΟΚ (οικονομία, κοινωνία, περιβάλλον) και όσο τα χρόνια περνάνε, οι αλλαγές που βιώνουμε πραγματοποιούνται με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό.

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου στη μείζονα μειοψηφία (+Βίντεο)

Με ένταση τόσο στο ύφος όσο και στις λέξεις που χρησιμοποίησε, απάντησε ο δήμαρχος Βασίλης Τσιάκος σε πρόσφατο δημοσίευμα της Ανεξάρτητης προοδευτικής Συμμαχίας Πολιτών με τίτλο «Η παραπληροφόρηση σχετικά με Δημοπράτηση Ενεργειακής αναβάθμισης 2ου - 5ου γυμνασίου και 5ου Λυκείου".

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ