.
.
.
.

Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Ολοκληρώθηκε η πλήρωση 14 θέσεων υδρονομέων στο Δήμο Καρδίτσας

Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/4) η διαδικασία πλήρωσης θέσεων των 14 υδρονομέων στο Δήμο Καρδίτσας για την αρδευτική περίοδο του 2020.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Τετάρτη 29 Απριλίου σε τμήματα της Καρδίτσας και του Αρτεσιανού

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 29 Απριλίου σε τμήμα της Καρδίτσας καθώς και σε τμήμα του Αρτεσιανού από το Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Καταρχήν απόφαση για δημιουργία λογαριασμού αλληλεγγύης από το Δ.Σ. Καρδίτσας

Καταρχήν απόφαση για δημιουργία ειδικού λογαριασμού, στο όνομα του Δήμου Καρδίτσας, που θα χρησιμοποιείται για την στήριξη συνανθρώπων μας που θα βρεθούν σε οικονομικό αδιέξοδο αλλά και θα βοηθά δομές όπως το νοσοκομείο, πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Ενημερωτική δράση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και του Συλλόγου Γυναικών σε εργοστάσιο

Στις 28 Απρίλη το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου νομού Καρδίτσας και ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας (μέλος ΟΓΕ) προχώρησαν σε εξόρμηση στο εργοστάσιο παραγωγής τομάτας «DAMAVAND A.E.», που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εργασιακούς χώρους στο νομό Καρδίτσας.

Α.Α.Δ.Ε.: Διευκρινίσεις για την έκπτωση 25% στην πληρωμή οφειλών Απριλίου

Για τη διευκόλυνση των πολιτών και των επιχειρήσεων που δικαιούνται την έκπτωση 25% στην καταβολή των φορολογικών τους υποχρεώσεων Μαρτίου και Απριλίου 2020, σύμφωνα με όσα προβλέφθηκαν στη σχετική νομοθεσία και τις υπουργικές αποφάσεις, ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ