.
.
.
.
.

Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020

30 Απριλίου 1954: 66 χρόνια από το φονικό σεισμό των 7 Ρίχτερ που έδωσε το ρήγμα των Σοφάδων (+Βίντεο)

Στις 30 Απριλίου 1954 σεισμική δόνηση 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ προκάλεσε εκτεταμένες καταστροφές στους νομούς Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Μαγνησίας και Ευρυτανίας.

Με ομοφωνίες και ...διαφωνίες η επιλογή των υδρονομέων στο Δήμο Μουζακίου

Τους υδρονομείς για την αρδευτική περίοδο που ξεκινά από 1η Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου 2020 εξέλεξε το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου στη συνεδρίαση δια περιφοράς που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Απριλίου.

Η ΕΛΜΕ Καρδίτσας για την 1η Μάη και την Εργατική Πρωτομαγιά

Η 1η Μάη έχει διαχρονικά ένα ιδιαίτερο συμβολισμό για το εργατικό κίνημα. Σηματοδοτεί τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες των εκάστοτε εργοδοτών, σηματοδοτεί τον αγώνα για τη κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από τον άνθρωπο.

Εθελοντική αιμοληψία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (29/4) στο Μαυρομμάτι

O Πολιτιστικός σύλλογος Μαυρομματίου <<Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ>> στο πλαίσιο των κοινωνικών δραστηριοτήτων του την Τετάρτη 29-4-2020 διενήργησε την πρώτη προγραμματισμένη για το 2020 εθελοντική αιμοληψία για λογαριασμό της τράπεζας του χωριού μας.

ΕΠΟ: Σταματούν τα πρωταθλήματα της Γ Εθνικής και τα ερασιτεχνικά - Τι θα γίνει με τις θέσεις ανόδου και υποβιβασμού

Η επταμελούς Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, μετά την συνεδρίαση που πραγματοποίησε μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την προεδρία του Παναγιώτη Δημητρίου αποφάσισε να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή, την άνοδο του πρωτοπόρου κάθε Ένωσης (ΕΠΣ).

Ανακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Καρδίτσας για Πρωτομαγιά 2020

134 χρόνια μετά την αιματοβαμμένη εργατική Πρωτομαγιά του Σικάγο η εργατική τάξη παγκόσμια εν μέσω πανδημίας έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα σκληρή, αντιδραστική και ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και τον κυβερνήσεων.

Υπεγράφη η απόφαση για κατανομή 122 δωρεάν ηλεκτρονικών συσκευών σε Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Την απόφαση για την κατανομή των δωριζόμενων ηλεκτρονικών συσκευών ανά περιοχή και ανά εκπαιδευτική δομή υποδοχής στα Δημοτικά Σχολεία της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας υπέγραψε σήμερα (29/4) η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Ν. Κεραμέως.

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την Πρωτομαγιά

Η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την Πρωτομαγιά και καλεί τους συναδέλφους δημοσιογράφους να συνταχθούν με τους αγώνες και να τιμήσουν τους συμβολισμούς και τα μηνύματα του κόσμου της εργασίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ