.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για «νεκρό» από κορωνοϊο στη Λάρισα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας αναγκάζεται να παρέμβει στο δημόσιο διάλογο προκειμένου να αναδείξει προβλήματα τήρησης των δεοντολογικών κανόνων στην άσκηση του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

Επιστολή Στεργίου σε Χασιώτη & Τσιβόλα για κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης των προβλημάτων από την πανδημία

Επιστολή στους δύο επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αργιθέας κ.κ. Γ. Χασιώτη και Λ. Τσιβόλα απέστειλε ο Δήμαρχος Αργιθέας Α. Στεργίου καλώντας τους σε κοινή προσπάθεια συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων από τον κορονοϊό ζητώντας παράλληλα κατάθεση ρεαλιστικών ιδεών και υλοποιήσιμων σκέψεων προς την ίδια κατεύθυνση.

Κορονοϊός: Εγκρίθηκαν από το Δ.Σ. Καρδίτσας τα έκτακτα ευνοϊκά μέτρα για επιχειρήσεις

Τις αποφάσεις που είχαν προαναγγελθεί για την απαλλαγή επιχειρήσεων από ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας και φωτισμού αλλά και κατάληψης κοινοχρήστων χώρων, πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, σε δια περιφοράς συνεδρίασή του την Τρίτη 31 Μαρτίου.

Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά: Μ. Τρίτη, 14 Απριλίου “Βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα”

Αγαπητοί αιμοδότες...

Αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι, περισσότερο από ποτέ, αναγκαίο να συμμετέχουμε σε αιμοδοσίες που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα. Μια τέτοια διοργανώνει ο Σ.Ε.Α. Παλαμά.

Ε.Ο.Δ.Υ: Αυτή είναι η έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της νόσου από κορονοϊό (Παρασκευή 3/4)

Στοιχεία για την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορονοϊό (COVID-19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 3 Απριλίου 2020 (ώρα 15:00) έδωσε σήμερα εκ νέου μετά από 4 ημέρες ο οργανισμός.

Απορριπτική η απόφαση της Αποκεντρωμένης σε προσφυγή για τη συμφωνία Δ. Μουζακίου και εταιρείας για μικρό Υ/Η στο Μελίσσι Οξυάς

Απορριπτική ήταν η απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Ν. Ντίτορα στην προσφυγή που κατέθεσαν κατά της απόφασης 18/2020 του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Μουζακίου Παρ. Ντούρβα, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Καραβίδας, η Περιβαλλοντική Κίνηση «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού Οξυάς» και κάτοικοι του χωριού της Οξυάς

Σωτ. Τσιόδρας: 6 νέοι θάνατοι και 99 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (3/4)

6 νέους θανάτους και 99 νέα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 1.613 (εμπεριέχονται 119 στο κρουαζιερόπλοιο και 23 στο κέντρο μεταναστών Ριτσώνας) γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Παρασκευή 3 Απριλίου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Παρέμβαση Γ. Κωτσού για ανανέωση καρτών οδικού μεταφορέα επαγγελματιών αυτοκινητιστών

Στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός για την κατ΄εξαίρεση λόγω COVID 19, ανανέωση των καρτών οδικού μεταφορέα ενδιαφερόμενων επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ