.
.
.
.
.

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Σπ. Λάππας: Μήνυμα για την 1η Μαΐου

Η 1η Μαΐου είναι μια μέρα μνήμης και αγώνων. Θυμόμαστε και τιμάμε τους ένδοξους αγώνες των εργαζόμενων, που είχαν ως αφετηρία το Σικάγο το 1886, οι οποίοι έδωσαν την ζωή τους υπερασπιζόμενοι την κατοχύρωση του δικαιώματος στην εργασία, σε αξιοπρεπείς μισθούς, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής και σε έναν κόσμο αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης.

Μήνυμα του Κινήματος Αλλαγής Καρδίτσας για την εργατική Πρωτομαγιά

Η Εργατική Πρωτομαγιά αποτελεί μια μέρα ορόσημο για την ιστορία του εργατικού κινήματος, είναι ημέρα μνήμης και τιμής για όλους όσους αγωνίστηκαν και έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Νέες ανακοινώσεις: Πακέτο 24 δισ. για την επανεκκίνηση της οικονομίας

Νέες ανακοινώσεις για την επέκταση των μέτρων στήριξης της κυβέρνησης για το μήνα Μάιο πραγματοποίησαν το απόγευμα της Πέμπτης (30/4) οι Υπουργοί Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης.

Ανοίγει το Δ.Α.Κ. από 5 Μαΐου για την κατ' εξαίρεση άθληση πέντε αθλητών του στίβου

Συνολικά 171 αθλητές και αθλήτριες περιλαμβάνει η λίστα, που απέστειλε ο ΣΕΓΑΣ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και αφορά αθλητές και αθλήτριες που προτείνεται να έχουν πρόσβαση στα στάδια της χώρας στην πρώτη φάση επανεκκίνησης του αθλητισμού.

Η θέση της "Δύναμης Ευθύνης" για την επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς στους Σοφάδες

Δια περιφοράς, για μια ακόμα φορά, συνεδρίασε εκτάκτως την Τετάρτη 29/4/2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Σοφάδων με μοναδικό θέμα την επαναλειτουργία της λαϊκής αγοράς στους Σοφάδες.

Αριστερή Παρέμβαση: "1η Μάη 2020: Καμιά νέα θυσία για τα κέρδη του κεφαλαίου. Αυτός ο κόσμος μας ανήκει!"

Οι "αόρατοι" του σήμερα, όπως αποκαλούνται πλέον από τους κυβερνώντες όλου του κόσμου και τα ΜΜΕ οι εργαζόμενοι κι οι εργαζόμενες, δεν είναι κάτι καινούργιο στην ανθρώπινη ιστορία,

Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε περιοχές του Δήμου Αλμυρού

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών σε περιοχές του Δήμου Αλμυρού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας της  Περιφέρειας Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στις δημοτικές τοποθεσίες:

Σωτ. Παπαγεωργίου: «Πιο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα της φετινής εργατικής Πρωτομαγιάς»

Τα αποτελέσματα της πανδημίας, στο επίπεδο της ανεργίας και των ελαστικών μορφών εργασίας που θα προκύψουν από την είσοδο της  τηλεργασίας στην αγορά, είναι βέβαιο πως θα μονοπωλήσουν τις συζητήσεις και τις ανησυχίες στους κόλπους του εργατικού κινήματος.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ