.
.
.
.

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑΘ για τον αιφνίδιο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. Παναγιώτη Καραγκούνη

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους για την αιφνίδια απώλεια του μέλους του Δ.Σ. Παναγιώτη Καραγκούνη.

Π.Τ. Θεσσαλίας Ο.Ε.Ε.: Προβληματισμοί και προτάσεις προς τα υπουργεία Ανάπτυξης, Οικονομίας και Εργασίας

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί της Κυβέρνησης,

Κατ’ αρχήν θα πρέπει να σας συγχαρούμε και να αναγνωρίσουμε την υπεύθυνη στάση την οποία τηρείται, δεδομένων όλων των συνθηκών, στην πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ολόκληρος ο πλανήτης.

Σε αυξημένη επιφυλακή για τα νερά ο Δ. Παλαμά - Ζημιές σε καλλιέργειες πεπονιού, τριφυλλιού και αραβόσιτου (+Φώτο)

Μεγαλώνουν τα προβλήματα στο Δήμο Παλαμά από την κακοκαιρία αλλά τουλάχιστον δεν έχουν προς το παρόν (ευτυχώς) επαληθευθεί οι φόβοι για να μπουν στο πλημμυρικό κάδρο οικισμοί.

Χαρδαλιάς: Πρόσθετα περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο & Σαντορίνη λόγω κορονοϊού

Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τους Δημάρχους Μυκόνου και Σαντορίνης αποφασίζεται:

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν Δήμοι Σκιάθου και Ν. Πηλίου - Αίτημα και για Δήμους Σκοπέλου και Ζαγοράς - Μουρεσίου

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αιτήθηκε και εγκρίθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η κήρυξη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης της περιοχής του Δήμων Σκιάθου και του Ν. Πηλίου

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ