.
.
.
.

Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση της "Λαϊκή Συσπείρωσης Θεσσαλίας" για τις καταστροφές από τις πλημμύρες

Σε παλιότερες επερωτήσεις της Λαικής Συσπείρωσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, δήλωνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και δημόσια, ότι η Θεσσαλία είναι θωρακισμένη από τις πλημμύρες.

Σε εθελοντική αιμοδοσία καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/βάθμιας

Κατανοώντας την τρέχουσα κατάσταση στην χώρα μας και την τεράστια έλλειψη σε αποθέματα αίματος, το Δ.Σ του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Ν.Καρδίτσας καλεί όλα τα μέλη εφόσον επιθυμούν και έχουν τη δυνατότητα, να πάνε στο τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας και να δώσουν αίμα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να εμπλουτίσουμε την τράπεζα αίματος με περισσότερες φιάλες.

Δίκτυο Αλληλεγγύης και Αγώνα Καρδίτσας: "Ενώνουμε τη φωνή και τη δράση μας με τους υγειονομικούς, τους εργαζόμενους κι εργαζόμενες στην Υγεία"

Μέσα στην κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού, η κυβέρνηση αρνείται επίμονα να ικανοποιήσει τα αιτήματα των γιατρών και των υγειονομικών.

Ψηφιακά και με μεγάλη συμμετοχή τα μαθήματα στα τμήματα τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Καρδίτσας

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή διεξάγονται διαδικτυακά τα μαθήματα στα τμήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο νομό μας, όπως δήλωσε στο KarditsaLive.Net ο καθηγητής του τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού και μέλος του Συμβουλίου Ένταξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Μιχάλης Βραχνάκης.

Δημοσιοποιήθηκε η νέα Κ.Υ.Α. για τα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας 12-20 Απριλίου

Mε Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υγείας προβλέπονται νέα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στους χώρους λατρείας, όλων των θρησκειών και δογμάτων για το διάστημα από 12.04.2020 έως και 20.4.2020.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ