.
.
.
.

Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Προετοιμασία φακέλου για την αποτροπή δημιουργίας κλειστής δομής στο Βλοχό

Στα απόνερα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) των πλημμυρών, ο Δήμος Παλαμά προετοιμάζει τον φάκελο με τα επιχειρήματα που θα στηρίξει το αίτημά του προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για να μην δημιουργηθεί κλειστή δομή φιλοξενίας στο Βλοχό.

Η Ε.Ι.Ν.Κ.Υ.Ν.Κ. για την ημέρα πανελλαδικής δράσης για την υγεία

Μετά από κάλεσμα των νοσοκομειακών γιατρών Καρδίτσας με αφορμή την παγκόσμια μέρα δράσης για την υγεία πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην πύλη του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας.

Ειδικό επιδοτούμενο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες

Ειδικό Επιδοτούμενο Πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με πιστοποίηση για επιστήμονες πληττόμενους από τον COVID-19 που εντάσσονται στους 6 βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας βάσει ΚΑΔ.

Τσιόδρας: 2 νέοι θάνατοι και 77 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (7/4)

2 νέους θανάτους στην Ελλάδα και 77 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 1.832 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Τρίτης 7 Απριλίου.

ΚΚΕ Καρδίτσας: "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει"

Συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας εκπροσώπων φορέων της περιοχής  πραγματοποιήθηκε έξω από το νοσοκομείο, στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης για την Υγεία μετά από πρόσκληση της Ένωσης  Νοσοκομειακών γιατρών και Κέντρων Υγείας του νομού Καρδίτσας και με την τήρηση των  αναγκαίων κανόνων προφύλαξης.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε για 6 μήνες ο Δήμος Παλαμά - Ποιες άλλες περιοχές κηρύχθηκαν

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Πρoστασίας κηρύχθηκε σήμερα 7 Απριλίου ο Δήμος Παλαμά με απόφαση του Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας Β. Παπαγεωργίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ