.
.
.
.

Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020

Εθνικό Αστεροσκοπείο: Στο μέγιστο 15-ετίας η χιονοκάλυψη τον Απρίλιο στην Ελλάδα

Η κακοκαιρία που επικράτησε την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου 2020 στη χώρα μας οδήγησε σε σημαντική αύξηση της χιονοκάλυψης, στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων τουλάχιστον 15 ετών.

Τρίκαλα: Σε εξέλιξη έρευνες για εντοπισμό γυναίκας στο Ληθαίο ποταμό

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών και της πυροσβεστικής κατά μήκους του ποταμού Ληθαίου στην περιοχή της οδού Καρδίτσης, για τον εντοπισμό μιας γυναίκας.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Έγκριση κατά πλειοψηφία της απόφασης για αναστολή της λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών έως και 12 Απριλίου

Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε και τυπικά η σε ισχύ απόφαση του Δημάρχου Καρδίτσας Β. Τσιάκου από το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας για παράταση της αναστολής λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών στο Δήμο μέχρι 12 Απριλίου.

"Παρέμβαση του Γ. Κωτσού στον ΕΛΓΑ για επίσπευση εκτιμήσεων ζημιών από την κακοκαιρία στο ν. Καρδίτσας και διαδικασία δηλώσεων"

Η χώρα μας διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του ιού COVID – 19, η οποία ανάγκασε την κυβέρνηση να εφαρμόσει σκληρά περιοριστικά και απαγορευτικά μέτρα απολύτως απαραίτητα για να «φρενάρει» την εξάπλωση του φονικού ιού.

Σύλλογος Κέντρων Ξένων Γλωσσών ν. Καρδίτσας: Καμία ανησυχία για εξετάσεις και αναπλήρωση μαθημάτων

Τήρηση των μέτρων πρόληψης και προστασίας συστήνουν οι υπεύθυνοι των Κέντρων ξένων Γλωσσών του ν. Καρδίτσας και διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την πρόοδο τους μαθητών και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Γ. Κωτσός: Να διορθωθούν μηχανογραφικά σφάλματα στον ΟΑΕΔ για να λάβουν τα 800 ευρώ εργαζόμενοι κοινωφελών δράσεων ΟΤΑ - ΝΠΔΔ

Στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Ι. Βρούτση παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός, ζητώντας την παρέμβασή του για να διορθωθούν μηχανογραφικά σφάλματα στον ΟΑΕΔ προκειμένου να λάβουν την ενίσχυση των 800 ευρώ (λόγω COVID 19) εργαζόμενοι σε κοινωφελείς δράσεις Δήμων και ΝΠΔΔ.

Αποσύρεται ο Μπέρνι Σάντερς από την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Ο 78χρονος Αμερικανός γερουσιαστής ανακοίνωσε την Τετάρτη (08.04.2020) την απόφασή του να βάλει τέλος στην εκστρατεία για να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών εν όψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου του 2020 στις ΗΠΑ.

Νίκος Ευθυμιάδης: "Είμαστε όλοι Ιταλοί"

Είμαστε κοντά σ’ ένα λαό με τον οποίο μας συνδέει η κοινή μας κουλτούρα του Ελληνορωμαϊκού Πολιτισμού και οι θεμελιώδεις αξίες της κοινής μας πορείας, όπως είναι η αλληλεγγύη, η συνεργασία και η υποστήριξη.

Ανακοίνωση της Euromedica Καρδίτσας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού

Η διοίκηση και το προσωπικό της Euromedica Καρδίτσας στα πλαίσια της πρόληψης και αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοιού, με αίσθημα ευθύνης, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προάσπιση της υγείας των εξεταζομένων, των εργαζομένων και του κοινωνικού συνόλου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ