.
.
.
.

Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020

Eurogroup: «Λευκός καπνός» για το δίκτυ προστασίας - 540 δισ. ευρώ κατά του κορονοϊού

Την επισφράγιση μια σημαντικής συμφωνίας ύψους 540 δισ. ευρώ που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να οχυρωθεί δημοσιονομικά η ευρωζώνη έναντι των οικονομικών επιπτώσεων του κορωνοϊού ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο στη συνέντευξη Τύπου που παρεχώρησε μέσω τηλεδιάσκεψης μετά την σύγκληση της Ευρωομάδας.

Ο Δ.Σ. Μουζακίου Γ. Καραβίδας για το έργο «Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων Μουζακίου - Καραϊσκάκη – Μαυροματίου»

Αγαπητές/οί συνδημότες,

ως ο μοναδικός δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Επιτροπής παραλαβής του έργου «Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων Μουζακίου – Καραϊσκάκη – Μαυροματίου»,

Σε καραντίνα ο οικισμός Ρομά της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λάρισας μετά από νέα κρούσματα που διαπιστώθηκαν

Λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου και  πολλαπλασιαστή που προέκυψε από τα αποτελέσματα των τεστ που πραγματοποιήθηκαν  μετά την ιχνηλάτιση του χθεσινού θετικού κρούσματος στον οικισμό Ρομά της συνοικίας Νέας Σμύρνης Λάρισας,

Ανοιχτές -υπό όρους- οι λαϊκές αγορές σε Σοφάδες και Μουζάκι έως το τέλος Απριλίου

Μετά την λαϊκή αγορά του Παλαμά που επαναλειτουργεί αύριο Παρασκευή (10/4), σε καθεστώς λειτουργίας μπαίνουν μεθαύριο Σάββατο και οι λαϊκές αγορές σε Σοφάδες και Μουζάκι.

Τσιόδρας: Τρεις νέοι θάνατοι και 71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (9/4)

Τρεις νέους θανάτους στην Ελλάδα και 71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού φθάνοντας συνολικά τα 1.955 γνωστοποίησε ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας εκπρόσωπος του Υπ. Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας το απόγευμα της Πέμπτης 9 Απριλίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ