.
.
.
.
.

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2020

Εντυπωσιακή εξουδετέρωση νάρκης στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Νέας Μηχανιώνας (+Βίντεο)

Σε εξουδετέρωση νάρκης Β’ Παγκοσμίου Πολέμου προχώρησε σήμερα Πρωτομαγιά η Ομάδα Εξουδετερώσεως Ναρκών (ΟΕΝ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), στη θαλάσσια περιοχή του Λιμένα της Νέας Μηχανιώνας, στη Θεσσαλονίκη.

Κ. Ζυγογιάννης: Αναγκαία τα κυβερνητικά μέτρα αλλά και η στήριξη της τοπικής αγοράς

Την ανάγκη να ληφθούν επιπλέον μέτρα για την επιχειρηματικότητα από την κυβέρνηση ενόψει του ανοίγματος των καταστημάτων, αλλά και του να στηριχθεί η αγορά του νομού από τους Καρδιτσιώτες, επισημαίνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας, που καταθέτει και σειρά προτάσεων.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Καρδίτσας για τη συμβολική εκδήλωση για την εργατική Πρωτομαγιά (+Φώτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμβολική εκδήλωση των σωματείων που ανήκουν στο ΠΑΜΕ (Σωματεία Ιδιωτικών υπαλλήλων, Οικοδόμων, και Συνταξιούχων ΙΚΑ Καρδίτσας).

Δ. Γιώτης: "Εκτροπή του Αχελώου και υδρονομείς του Δήμου Μουζακίου"

Ένας εκ των δεκαέξι [16] που με την 2221/26-3-2020 πρόσκληση του Δημάρχου του Δήμου Μουζακίου [και όχι του Δημάρχου Μουζακίου όπως ΛΑΘΟΣ; διατυπώνεται σε επίσημο μάλιστα έγγραφο] για δέκα [10] Τοπικές κοινότητες του Δήμου μας ήμουν και εγώ.

ΕΛ.ΑΣ.: 29 παραβάσεις για μετακίνησεις εκτός νομού και 1.228 για άσκοπες μετακινήσεις την Πέμπτη (30/4)

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ανακοινώθηκαν οι τρεις προσλήψεις χειριστών μηχανήματων στους Δήμους Μουζακίου και Παλαμά

Τρεις προσλήψεις χειριστών μηχανημάτων με συμβάσεις στους Δήμους Μουζακίου και Παλαμά είχαμε μετά από σχετικές αποφάσεις που υπέγραψαν οι Δήμαρχοι κ.κ. Στάθης και Σακελλαρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ