.
.
.
.
.

Τετάρτη, 06 Μαΐου 2020

Νέα πτώση ατόμου από την υφηλή γέφυρα της Χαλκίδας - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Λίγα 24ωρα πέρασαν από το θάνατο 53χρονου, που έβαλε τέλος στη ζωή του βουτώντας στο κενό από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας και μια νέα είδηση έρχεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

«Empty chairs» από τους καταστηματάρχες εστίασης και αναψυχής της Καρδίτσας (+Φώτο +Βίντεο)

Άδειες καρέκλες αναρτήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (6/5) στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας στo πλαίσιo πανελλαδικής συμβολικής κινητοποίησης διαμαρτυρίας στην οποία συμμετέχει και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής ν. Καρδίτσας.

Για 5η φορά στο Δ.Σ. Μουζακίου το θέμα με την αύξηση του ωραρίου των καθαριστριών

Για άλλη μια φορά (5η) θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου (δια περιφοράς) την προσεχή Παρασκευή 8 Μαΐου για το θέμα της αύξησης ωραρίου καθαριστριών σχολικών μονάδων που εκκρεμεί από τα τέλη του 2019.

ΟΑΕΔ: Λήγει στις 10 Μαΐου η αυτόματη ανανέωση δελτίων ανεργίας - Από τις 11 Μαΐου επανέρχεται η ηλεκτρονική ανανέωση

Λήγει την Κυριακή 10 Μαΐου η αυτόματη ανανέωση των δελτίων ανεργίας στην οποία είχε προχωρήσει η Διοίκηση του ΟΑΕΔ, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Χαρδαλιάς: Κλείνει η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή Αττικής για τις βραδινές ώρες

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών στην πλατεία Αγίου Ιωάννου του Δήμου Αγίας Παρασκευής Αττικής τις βραδινές ώρες γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την απογευματινή συνένετυξη τύπου από το Υπουργείο Παιδείας καθώς τις δύο τελευταίες βραδιές υπήρξαν συγκεντρώσεις εκατοντάδων νεαρών ατόμων.

Βέλγιο: Τέλος η σεζόν - Ανοιχτό να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου

Την Τετάρτη (6/5) το Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας στο Βέλγιο πήρε την απόφαση να απαγορεύσει τη δράση μέχρι τις 31 Ιουλίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πρωτάθλημα στη χώρα έχει ήδη τελειώσει και δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια στη σεζόν.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ