.
.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Μαΐου 2020

"Πράσινο φως" από τη Ρ.Α.Ε. για αιολικό πάρκο στη θέση "Κορυφές" των Δήμων Αργιθέας και Μουζακίου

Σε χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 33,6 MW, στη θέση «Κορυφές», των Δήμων Αργιθέας και Μουζακίου στην εταιρεία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» έδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.).

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής νέου υδατόπυργου στον Παλαιόπυργο Λάρισας

Με γρήγορο ρυθμό και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρούν οι εργασίες κατασκευής του νέου υδατόπυργου στον οικισμό του Παλαιόπυργου του Δήμου Αγιάς.

Ξεκινά το πρόγραμμα δακοκτονίας για την προστασία 3 εκατ. ελαιόδεντρων σε Μαγνησία και Σποράδες

Ξεκινά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το πρόγραμμα δακοκτονίας 2020-2021, συνολικού προϋπολογισμού 1,3 εκατομμυρίου ευρώ για την προστασία σχεδόν 3 εκατομμυρίων ελαιόδεντρων που καλλιεργούνται στη Μαγνησία και τις Σποράδες.

Επίσημο τέλος στα πρωταθλήματα Βόλεϊ που διοργανώνει η Ε.Ο.ΠΕ.

Ολοκληρώνεται χωρίς άλλους αγώνες η χρονιά για τον ΣΠΑΚ στην Α2 ανδρών αφού όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Πέμπτης (7/2) από την Ομοσπονδία τα πρωταθλήματα θα διακοπούν οριστικά λόγω του κορονοϊού.

Υπογράφεται η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού

Την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού» προϋπολογισμού 220.000 ευρώ έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός.

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση της 10χρονης από τη Φθιώτιδα

Με ανακοίνωσή του "Το Χαμόγελο του Παιδιού" γνωστοποίησε ότι εντοπίστηκε η 10χρονη που αναζητούνταν από την Φθιώτιδα και η οποία πλέον προς το παρόν θα φιλοξενείται χώρο του Οργανισμού.

Στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα ο Διοικητής των Π.Υ. Καρδίτσας Γ. Νταουτάς

Το Δήμο Λίμνης Πλαστήρα επισκέφθηκαν ο νέος διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Καρδίτσας, πύραρχος κ. Γιώργος Νταουτάς, και ο αναπληρωτής διοικητής αντιπύραχος κ. Χρήστος Κοκώνης.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ